طرز تهیه پاستای فوری خوشمزه در خانه
برای درست کردن یه پاستای فوری و ساده این روش رو امتحان کن.
مواد لازم
250 گرم پاستا (هر نوع دلخواه)
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 عدد پیاز متوسط، خرد شده
2 حبه سیر، رنده شده
1 قوطی (400 گرم) گوجه فرنگی خرد شده، بدون آب
1/2 قاشق چایخوری نمک
1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1/4 فنجان پنیر پارمزان رنده شده
دستورالعمل
یک قابلمه بزرگ را با آب و نمک پر کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا به جوش آید. پاستا را اضافه کنید و طبق دستور روی بسته بندی بپزید.
در همین حین، یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط گرم کنید. روغن زیتون را اضافه کنید و پیاز را اضافه کنید. 5 تا 7 دقیقه یا تا زمانی که نرم و شفاف شود تفت دهید.
سیر را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر تفت دهید.
گوجه فرنگی، نمک و فلفل را اضافه کنید. به جوش بیاورید، سپس حرارت را کم کنید و به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که سس غلیظ شود بپزید.
پاستای پخته شده را آبکش کنید و به سس اضافه کنید. خوب مخلوط کنید تا گرم شود.
در ظرف های سرو بریزید و با پنیر پارمزان رنده شده تزئین کنید.
برای یک طعم قوی تر، می توانید یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به سس اضافه کنید.
اگر می خواهید پاستای شما تندتر باشد، می توانید یک قاشق چایخوری فلفل قرمز خشک اضافه کنید.
برای یک وعده غذایی گیاهی، می توانید از پنیر خامه ای یا پنیر فتا به جای پنیر پارمزان استفاده کنید.
پاستا ساده و سریع یک غذای عالی برای یک شام سریع و آسان است. می توانید آن را به تنهایی یا با یک سالاد سرو کنید.