دمنوش کرهای یک نوشیدنی سنتی و محبوب در کره جنوبی است. این دمنوش از عناب، زنجبیل، دارچین و چلغوز تهیه میشود و خواص بسیاری برای سلامتی دارد.
مواد لازم
* عناب: ۱۲۰ گرم
* زنجبیل: ۳۰ گرم (یا به مقدار دلخواه)
* چوب دارچین: ۱ عدد کوچک
* چلغوز: به مقدار دلخواه
طرز تهیه
1. عناب، زنجبیل، دارچین و چلغوز را در یک قابلمه بزرگ بریزید.
2. آب کافی به مواد اضافه کنید تا سطح آنها را بپوشاند.
3. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید دمنوش به مدت ۱ ساعت بجوشد.
4. پس از ۱ ساعت، دمنوش را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.
5. دمنوش را از صافی رد کنید و در فنجان بریزید.
روش سرو
دمنوش کرهای را میتوانید به صورت گرم یا سرد سرو کنید. میتوانید آن را با عسل یا شکر شیرین کنید.
خواص دمنوش کرهای
دمنوش کرهای دارای خواص بسیاری برای سلامتی است، از جمله:
* تقویت سیستم ایمنی
* کمک به خواب راحتتر
* کاهش التهاب
* بهبود هضم
* کاهش سطح کلسترول
* کاهش فشار خون
نکات
* کرهایها معمولاً دمنوش کرهای را با گوشت عناب مینوشند. اما اگر به این شکل دوست ندارید، میتوانید عناب را از دمنوش جدا کنید.
* میتوانید مقدار زنجبیل را به دلخواه کم یا زیاد کنید.
* اگر چلغوز در دسترس ندارید، میتوانید از مغزهای دیگر مانند گردو، بادام یا پسته استفاده کنید.