این خوراکی ها را هرگز در مایکروویو گرم نکنید سمی میشوند!


تخم مرغ آب پز سفت 

از تخم مرغ سرد برای میان وعده میان روز خود خسته شده‌اید، بنابراین یکی از آن‌ها را به مدت ۱۵ ثانیه در مایکروویو قرار می‌دهید. در ابتدا همه چیز خوب به نظر می‌رسد تا زمانی که تخم مرغ را برش دهید و منفجر شود. بخار ایجاد شده ناشی از گرم کردن در ماکروویو نمی‌تواند از سفیده تخم مرغ خارج شود، بنابراین فشار ایجاد می‌شود. وقتی تخم مرغ را می برید (یا بدتر گاز می‌زنید)، بخار فورا آزاد می شود. انفجار حاصل از آن ممکن است شما را بسوزاند.

 

روش گرم کردن: تخم مرغ را قبل از اینکه در مایکروویو گرم کنید به چهار قسمت برش دهید. اگر چند دقیقه وقت دارید، آن را در یک فنجان آب داغ بریزید و بگذارید ۳ تا ۵ دقیقه بماند.

سیب زمینی های قدیمی 

 

نگران نباشید، هنوز هم می‌توانید سیب زمینی های خود را در مایکروویو سریع بپزید. اما اگر تصمیم گرفتید بعدا آن‌ها را دوباره گرم کنید، باید کارهایی را جهت پیشگیری از سمی شدن آن‌ها انجام دهید. سیب زمینی اغلب محل نگهداری کلستریدیوم بوتولینوم، باکتری بوتولیسم است. وقتی سیب‌زمینی‌ها پخته می‌شوند و بلافاصله در یخچال نگهداری نمی‌شوند، هاگ‌های باکتری‌ها می‌توانند تکثیر شوند. گرم کردن سیب زمینی در مایکرویو نیز باکتری‌ها را از بین نمی‌برد، بنابراین سیب‌زمینی‌های دوباره پخته شده شما در مایکروویو به راحتی می‌توانند باعث ناراحتی معده شوند.

نحوه گرم کردن: سیب زمینی‌های پخته شده را که نمی‌خورید در سریع ترین زمان ممکن داخل یخچال قرار دهید. اجازه ندهید ساعت‌ها در دمای اتاق بمانند تا بعد دوباره در فر گرم کنید. یک نکته کلی: سیب زمینی را در فویل آلومینیومی نپزید.

بیشتر بخوانید  برنامه ABFA برای تأمین آب شیراز در تابستان / کیفیت آب بهبود یافته است - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

گوشت های فراوری شده 

بیکن، هات داگ، گوشت ناهار و سوسیس و کالباس را باید روی اجاق گاز یا فر بپزید نه در مایکروویو. حرارت دادن این محصولات گوشتی فرآوری شده منجر به تشکیل مواد اکسیداسیون کلسترول (COPs) می‌شود. تحقیقات نشان می‌دهد که این ممکن است با التهاب، تجمع پلاک در شریان‌ها و شرایط سلامتی بیشتر مرتبط باشد.

نحوه گرم کردن: یک مطالعه نشان داد که کباب کردن باعث افزایش مقدار اکسیداسیون کلسترول در گوشت‌ها نیز می‌شود، بنابراین پختن در فر یا تفت دادن ممکن است ایمن ترین گزینه باشد.

لیوان آب 

گرم کردن آب برای چای در مایکروویو بسیار سریعتر از صبر کردن روی کتری برای جوشاندن است، اما صرفه جویی در زمان ممکن است برای شما گران تمام شود. آبی که به خودی خود در مایکروویو گرم می شود می‌تواند به سرعت فوق گرم شود. در حالی که ممکن است هیچ حبابی نبینید، اما با اضافه کردن یک چای کیسه‌ای، قاشق یا حتی حرکت دادن آب این حباب‌ها به سرعت ایجاد می‌شوند. در موارد نادر، حتی ممکن است لیوان حاوی آب گرم شده در مایکروویو منفجر شود.

نحوه گرم کردن: اجازه دهید یک کتری کار را انجام دهد. اگر اجاق گاز در دسترس ندارید، گزینه برقی را در نظر بگیرید.

سس گوجه فرنگی 

حرارت دادن سس گوجه فرنگی در مایکروویو اغلب به از هم پاشیده شدن آن ختم می‌شود. گرما و بخار تولید شده هنگام گرم شدن، به سختی از مواد سس غلیظ خارج می شود. بخار آنقدر جمع می‌شود که به اندازه‌ای قوی باشد که بتواند باعث پاشیدن سس روی دیواره‌های مایکرویو شود. در برخی موارد، سس حتی ممکن است با هم زدن منفجر شود، که می تواند منجر به سوختگی و لک شدن لباس شود.

بیشتر بخوانید  پاسپورت ایرانی برابر سریلانکا!

روش گرم کردن: سس را در یک تابه کوچک روی اجاق گاز گرم کنید. این اجازه می‌دهد تا یکنواخت گرم شود و از تجمع بخار جلوگیری کند و در نتیجه خواهید توانست به راحتی آن را هم بزنید.

انگور 

ظرف بلغور جو دوسر را در حالی که با یک مشت انگور تزئین کرده‌اید در مایکروویو قرار ندهید. انگور فوق العاده گرم می‌شود و تفاله قندی آن به سرعت به پلاسمای مذاب تبدیل می شود. در نتیجه دانه‌های انگور می‌تواند در مایکروویو منفجر شود.

روش گرم کردن: اگر می‌خواهید انگور را گرم کنید، آن را برای چند دقیقه در فر تفت دهید. انگورها همچنین در یک ماهیتابه روی اجاق گاز با شعله متوسط به سرعت گرم می‌شوند.

فلفل قرمز تند

فلفل قرمز تند، نارنجی یا سبز حاوی ترکیبی به نام کپسایسین است که در هوای محصور در مایکروویو بخار می شود. در نتیجه باز کردن در مایکروویو شما را در معرض بخارهایی قرار می دهد که می‌تواند ریه ها، گلو، چشم ها و بینی شما را تحریک کرده و بسوزاند.

روش گرم کردن: فلفل‌ها را به جای قرار دادن در مایکروویو، تفت دهید یا کبابی کنید.

دیدگاهتان را بنویسید