مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

این بورک خوشمزه رو حتما تو خونه امتحان کن! | طرز تهیه بورک مرغ و قارچ +ویدیو

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


این بورک خوشمزه رو حتما تو خونه امتحان کن!

بورک مرغ و قارچ یکی از انواع محبوب بورک است که به عنوان غذای اصلی یا میان وعده می‌توان از آن لذت برد. این غذا با استفاده از خمیر یوفکا، مرغ، قارچ، سبزیجات و ادویه جات تهیه می‌شود و طعمی بسیار لذیذ و دلچسب دارد.

طرز تهیه بورک مرغ و قارچ

مواد لازم:

خمیر یوفکا: 4 ورق

سینه مرغ پخته و ریش ریش شده: 200 گرم

قارچ خرد شده: 200 گرم

پیاز نگینی خرد شده: 1 عدد

سیر رنده شده: 2 حبه

جعفری ساطوری شده: 2 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و ادویه جات دلخواه به مقدار لازم

روغن مایع: به مقدار لازم

مراحل تهیه:

در یک تابه کمی روغن مایع بریزید و پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

سپس سیر و قارچ ها را اضافه کنید و تفت دهید تا قارچ ها نرم شوند.

مرغ ریش ریش شده، جعفری، نمک، فلفل سیاه و ادویه جات دلخواه را اضافه کنید و مخلوط کنید.

از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.

یک ورق خمیر یوفکا را روی سطح کار پهن کنید و مواد مرغ و قارچ را در وسط آن قرار دهید.

لبه های خمیر را به سمت بالا بریزید و روی مواد بپوشانید.

کمی روغن مایع در تابه بریزید و خمیر را به آرامی داخل تابه قرار دهید.

روی حرارت ملایم بپزید تا کف خمیر طلایی شود.

سپس خمیر را برگردانید و طرف دیگر آن را نیز بپزید تا طلایی شود.

بورک مرغ و قارچ را داغ سرو کنید.

بیشتر بخوانید  بازیگر مشهور ایران عشق خود به احمدرضا عابدزاده را فاش کرد + ویدیو
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *