اینبار لواشک سیب و آلو رو اینطوری درست کن! | آموزش لواشک سیب و آلو با تزئین گل +ویدئو


آموزش لواشک سیب و آلو با تزئین گل 

لواشک سیب و آلو یک نوع لواشک میوه ای است که از ترکیب سیب و آلو تهیه می شود. این لواشک دارای طعمی شیرین و ترش است و یک میان وعده یا اسنک سالم و خوشمزه محسوب می شود.

برای تهیه لواشک سیب و آلو، ابتدا سیب ها را پوست می گیریم و خرد می کنیم. سپس آلوها را نیز هسته می گیریم و خرد می کنیم. در یک قابلمه، سیب و آلو خرد شده را با مقداری آب می پزیم تا نرم شوند. سپس آب آن را جدا می کنیم و سیب و آلو را با کمک مخلوط کن میکس می کنیم.

مایه لواشک را در یک سینی پهن می ریزیم و در معرض آفتاب یا در فر با حرارت کم خشک می کنیم. زمانی که لواشک خشک شد، آن را برش می زنیم و در ظرف دربسته نگهداری می کنیم.

طرز تهیه لواشک سیب و آلو در فر:

1. سیب و آلو را پوست بگیرید و خرد کنید.

2. سیب و آلو خرد شده را در یک قابلمه بریزید و با مقداری آب بپزید تا نرم شوند.

3. آب سیب و آلو پخته شده را جدا کنید.

4. سیب و آلو پخته شده را با کمک مخلوط کن میکس کنید.

5. مایه لواشک را در یک سینی پهن بریزید.

6. سینی را در فر با حرارت 100 درجه سانتیگراد به مدت 2-3 ساعت قرار دهید.

7. زمانی که لواشک خشک شد، آن را برش بزنید و در ظرف دربسته نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید  بلای ۱۰ساله تورم بر سر خوراک ایرانیان

نکات:

* برای اینکه لواشک سیب و آلو خوشمزه تر شود، می توانید از سیب و آلوهای شیرین و رسیده استفاده کنید.

* می توانید به مایه لواشک مقداری شکر یا عسل اضافه کنید تا شیرین تر شود.

* می توانید به مایه لواشک مقداری ادویه مانند دارچین یا هل اضافه کنید تا عطر و طعم بهتری داشته باشد.

* می توانید لواشک سیب و آلو را با انواع میوه های دیگر مانند زردآلو، هلو، آلبالو و … نیز تهیه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید