اینبار صبحونه پنکیک آلمانی رو امتحان کن! | طرز تهیه پنکیک آلمانی +ویدئو


 

پنکیک آلمانی یا داچ بیبی نوعی پنکیک نازک و نرم است که در فر پخته می‌شود. این پنکیک اصالتاً از کشور آلمان است و به دلیل بافت لطیف و طعم شیرین و کمی نمکی‌اش، بسیار محبوب است.

مواد لازم:

* تخم مرغ: ۳ عدد

* شیر: ۲/۳ پیمانه

* آرد: ۱/۲ پیمانه

* نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری

* وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری

* پودر قند: ۲ قاشق غذاخوری

* کره: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

۱. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید و تابه مخصوص فر را داخل آن قرار دهید تا کره داخل آن ذوب شود.

۲. در همین حین، تخم مرغ‌ها، شیر، آرد، وانیل و نمک را با همزن برقی بزنید تا یکدست شوند.

۳. تابه داغ را از فر خارج کنید و مایه پنکیک را داخل آن بریزید.

۴. پنکیک را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا بپزد.

نکات:

* تابه فر حتماً باید داغ باشد تا پنکیک به خوبی پف کند.

* هرچه رویه پنکیک برشته‌تر باشد، بافت آن خوشمزه‌تر خواهد بود.

* این مقدار مواد برای یک تابه ۲۰ سانتی‌متری دو عدد پنکیک به شما می‌دهد.

مرحله اول: آماده‌سازی فر و تابه

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید و تابه مخصوص فر را داخل آن قرار دهید تا کره داخل آن ذوب شود. این کار حدود ۱۵ دقیقه طول می‌کشد.

مرحله دوم: تهیه مایه پنکیک

در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ‌ها، شیر، آرد، وانیل و نمک را با همزن برقی بزنید تا یکدست شوند. مایه پنکیک باید کاملاً صاف و یکدست باشد.

بیشتر بخوانید  جریمه تصمیمات انضباطی تیم های لیگ برتر / پرسپولیس - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

مرحله سوم: پخت پنکیک

تابه داغ را از فر خارج کنید و مایه پنکیک را داخل آن بریزید. تابه را به آرامی تکان دهید تا مایه پنکیک به طور یکنواخت در تابه پخش شود.

پنکیک را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا بپزد. در این مدت، پنکیک به خوبی پف می‌کند و رویه آن طلایی می‌شود.

مرحله چهارم: سرو پنکیک

پنکیک را پس از پخت از فر خارج کنید و با انواع میوه‌ها، خامه، شکلات و سایر مواد دلخواه سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید