به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه ، در آستانه 31 تیر و سی و سومین سالگرد بمباران شیمیایی روستاهای زرده و سرمیل در منطقه دالاهو ، حجت الاسلام ساداتی ، امام جمعه این شهرستان ، کرم محمدی فرماندار ، سلیمی ، معاون مهندسی عمران رئیس بنیاد شهید و اعضای شورای اسلامی آنها با خانواده های شهدا و قربانیان جنگ شیمیایی دیدار و گفتگو کردند.
براساس این گزارش ، در ابتدای جلسه ، تعدادی از حاضران خاطرات خود را از این واقعه دردناک و یک جنایت هولناک بیان کردند.
در این نشست ، کرم محمدی فرماندار دالاهو جمهوری اسلامی ایران را یکی از بزرگترین قربانیان سلاح های کشتار جمعی عنوان کرد و گفت: 21 ژوئیه ، روز بمباران شیمیایی زرده و سرمیل ، به عنوان روز ملی دالاهو مشخص شده است. این روز روز انسجام و اتحاد همه ساکنان این شهر است که صدها سال به بهترین شکل ممکن نشان داده می شود.
وی گفت: وطن پرستی از مهمترین ویژگیهای دالاهوها است. بمباران های شیمیایی یارد و سرمیل رستگاری از میهن پرستی ، عشق به انقلاب اسلامی و مقاومت شدید این افراد است.
فرماندار دالاهو افزود: سوفل سینه های سوخته جانبازان عزیز جنگ شیمیایی فریادی بلند برای مردم مظلوم ایران در طول هشت سال جنگ تحمیلی است و این صدا هرگز ساکت نخواهد شد.
وی افزود: اجسام حبابی قربانیان عزیز و مغرور جنگ شیمیایی سند جنایت علیه بشریت و حمایت و پشتیبانی مدافعان حقوق بشر از صدام حسین است.
محمدی گفت: عاملان بمباران وحشیانه شیمیایی زرده و سرمل چیزی جز شرم ، نفرت و انزجار نیستند و شهدای شیمیایی جاویدان ، ستاره های درخشان امروز و فردا در آسمان مقاومت ، میهن پرستی ، دینداری و انسجام ایران بودند و خواهد بود. “
وی گفت: جانبازانی که با مواد شیمیایی روبرو هستند نماد مقاومت و استقامت در دفاع از ارزشهای والای انقلاب اسلامی هستند.
محمدی از هرکسی که به نوعی می تواند زوایای مختلف بمباران شیمیایی را منعکس کند ، به ویژه نویسندگان ، رسانه ها ، فعالان فضای مجازی ، سخنرانان و … خواست که این فاجعه بزرگ و جنایت هولناک را نه تنها در داخل کشور تعمیق بخشد. در خارج از مرزهای جمهوری اسلامی ایران.
وی یادآور شد: در تاریخ 22 ژوئیه 1988 ، 275 زن ، کودک و غیرنظامی به شهادت رسیدند و صدها نفر دیگر زخمی شدند و در حال حاضر از جانبازان جنگ شیمیایی هستند.
محمدی در پایان گفت: ما این را مدیون صبر و فداکاری شما هستیم و به لطف سیره عملی رهبر معظم انقلاب ، خدمت به چنین مردم غیور و قربانیان را افتخار بزرگی می دانیم.
حجج الاسلام ساداتی ، امام جمعه دالاهو نیز گفت: ما باید راه شهدا را زنده نگه داریم و پیام و مظلومیت شهدای شیمیایی را به جهانیان برسانیم.
وی گفت: ممنوعیت استفاده از سلاح های شیمیایی علیه ارتش در کنوانسیون های بین المللی و نزدیک به 200 کشور جهان تصویب شده است که آنها امضا کردند ، اما در جنگ تحمیلی علیه جمهوری اسلامی ایران ، این سلاح به طور مکرر نه تنها علیه ارتش ، بلکه علیه زنان ، کودکان و غیرنظامیان نیز استفاده می شود.
راهنمای نماز جمعه دالاهو گفت: “ما باید از همه امکانات خود برای خدمت به جانبازان بزرگوار جنگ شیمیایی استفاده کنیم.”
گفتنی است به دلیل پروتکل های ستاد ملی ضد تاج ، امسال هیچ مراسم عمومی به یاد شهدای حمله شیمیایی “زرده” برگزار نخواهد شد.
انتهای پیام / ص