آیا به جنین در شکم مادر فطرت داده می شود؟
عید سعید فطر یک رویداد شادی است که توسط مسلمانان در سراسر جهان جشن گرفته می شود. پایان ماه مبارک رمضان ماه روزه داری و تأمل معنوی است. مسلمانان در این مدت نماز می خوانند، هدایایی رد و بدل می کنند و در کنار خانواده و دوستان از غذاهای خوشمزه لذت می برند.
برای زنان باردار، عید سعید فطر از اهمیت ویژه ای برخوردار است، زیرا اعتقاد بر این است که فواید این روز به جنین نیز می رسد. فطریه یا زکات فطره صدقه واجبی است که هر مسلمان باید قبل از عید قربان آن را بپردازد. هدف، پاکسازی روح و تأمین نیازهای نیازمندان است.
طبق سنت اسلامی، فطریه باید توسط همه اعضای خانه از جمله فرزند متولد نشده پرداخت شود. این بدان معناست که حتی اگر نوزاد هنوز به دنیا نیامده است، باید سهم آنها از صدقه داده شود.
اهمیت این عمل در اهمیت معنوی آن است. زنان باردار حتی قبل از تولد فرزندان خود با پرداخت فدریه از طرف فرزند متولد نشده خود مسئولیت می پذیرند. همچنین یادآوری این نکته است که کودکان هدیه ای از جانب خداوند هستند و باید با محبت و مراقبت با آنها رفتار کرد.
علاوه بر این، پرداخت فطریه از طرف جنین نیز موجب برکت و حمایت خداوند از آنها می شود. اعتقاد بر این است که این عمل باعث آرامش و رفاه برای مادر و کودک می شود.
در خاتمه، پرداخت فطریه از طرف جنین، عمل مهمی برای مادران باردار در روز عید فطر است. این نه تنها وظیفه دینی آنها را انجام می دهد، بلکه مسئولیت آنها را در قبال فرزندانشان یادآوری می کند. خداوند به همه مادران آینده بارداری سالم و زایمان سالم عنایت فرماید. سال نو مبارک!