فیله استریپس نوعی غذای فوری و خوشمزه است که از فیلههای مرغ تهیه میشود. این غذا با غلتاندن فیلهها در آرد سوخاری و سپس سرخ کردن آن در روغن داغ، درست میشود.
مواد لازم:
* 200 گرم آرد سفید
* 1 قاشق چایخوری نمک
* 1 قاشق چایخوری پودر پاپریکا
* ½ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
* ¼ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
* ¼ قاشق چایخوری پودر سیر (اختیاری)
* ¼ قاشق چایخوری پودر پیاز (اختیاری)
* 2 عدد تخممرغ
* 150 تا 200 میلیلیتر آب
* 4 عدد سینه مرغ
* روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
1. مرینیت کردن مرغ:
* سینه مرغها را به قطعات ضخیم و یکسان برش بزنید.
* در یک کاسه بزرگ، ادویهجات (نمک، پاپریکا، فلفل قرمز، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر پیاز) را با هم مخلوط کنید.
* مرغها را به ادویهجات اضافه کنید و به طور کامل با آنها آغشته کنید.
* روی کاسه را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغها طعمدار شوند.
2. آماده کردن خمیر:
* در یک کاسه جداگانه، آرد را با نمک مخلوط کنید.
* تخممرغها را در کاسهای دیگر بشکنید و با چنگال هم بزنید.
* به تدریج آب را به تخممرغها اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوطی یکدست شود.
* مخلوط تخممرغ را به آرد اضافه کنید و با همزن دستی یا برقی هم بزنید تا خمیری صاف و بدون گلوله به دست آید.
3. سرخ کردن فیلهها:
* در یک قابلمه گود، روغن را به مقدار زیاد بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید.
* مرغهای طعمدار شده را از یخچال خارج کنید و هر کدام را به طور کامل در خمیر فرو کنید.
* مرغهای آغشته به خمیر را به آرامی در روغن داغ قرار دهید و به مدت 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.
* فیلههای استریپس سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
4. سرو:
* فیله استریپسهای ترد و خوشمزه را با سس دلخواهتان (سس گوجه فرنگی، سس مایونز، سس باربیکیو و …) سرو کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید!
نکات:
* برای طعمدار کردن مرغها میتوانید از زعفران، ماست، آبلیمو و … نیز استفاده کنید.
* برای داشتن فیلههای استریپس پولکی، میتوانید بعد از آغشته کردن مرغها به خمیر، آنها را در آرد سوخاری نیز بغلتانید.
* برای پخت سالمتر میتوانید فیلهها را به جای سرخ کردن در فر بپزید.
* فیله استریپس را میتوانید به عنوان یک وعده غذایی کامل یا به عنوان پیشغذا سرو کنید.
نوش جان!