اگه عاشق نسکافه‌ای، با این ترفند ساده کوکی درست کن! | طرز تهیه کوکی نسکافه‌ای فقط توی 10 دقیقه! + ویدئو


کوکی نسکافه یکی از محبوب‌ترین انواع کوکی است که به دلیل طعم و عطر دلپذیرش، طرفداران زیادی دارد. این کوکی‌ها را می‌توان به عنوان میان وعده یا دسر سرو کرد.

در این دستور تهیه، طرز تهیه کوکی نسکافه را با مواد لازم زیر به صورت کامل و جامع به شما آموزش می‌دهم.

مواد لازم:

* تخم مرغ ۱ عدد

* نسکافه ۱ قاشق چایخوری

* آب جوش برای نسکافه ۱ قاشق غذاخوری

* آرد ۱۵۰ گرم معادل یک لیوان و ۲ق غ

* وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

* بیکینگ پودر یک‌دوم‌ق چ

* شکلات چیبسی ۱۰۰ گرم

* کره ۱۱۵ گرم

طرز تهیه:

1. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید.

2. یک کاسه بزرگ بردارید و کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا نرم و کرمی شوند.

3. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.

4. نسکافه و آب جوش را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.

5. آرد و بیکینگ پودر را الک کنید و به مخلوط اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا فقط مخلوط شوند.

6. شکلات چیبسی را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

7. با قاشق یا قیف، خمیر را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، به شکل دایره‌ای کوچک بریزید.

8. کوکی‌ها را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.

9. **کوکی‌ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند.

نکات مهم:

* برای اینکه کوکی‌های شما ترد شوند، حتماً از کره سرد استفاده کنید.

بیشتر بخوانید  مرزهای ایران و افغانستان به مدت 5 روز بسته خواهد شد

* اگر می‌خواهید کوکی‌های شما شکلاتی‌تر شوند، می‌توانید از پودر کاکائو به جای نسکافه استفاده کنید.

* اگر می‌خواهید کوکی‌های شما شیرین‌تر شوند، می‌توانید مقدار شکر را افزایش دهید.

* برای تزیین کوکی‌ها، می‌توانید از شکلات چیبسی، شکلات چیپسی رنگی، یا ترافل استفاده کنید.

نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید