اگه عاشق عطر و طعم قهوه‌ای پس این کیکو از دست نده! | طرز تهیه کیک قهوه با روش آسون و خونگی! + ویدئو


کیک قهوه، یکی از محبوب‌ترین دسر‌ها در سراسر جهان است. برای اطلاع از طرز تهیه کیک قهوه با ما در ادامه همراه باشید. این کیک به دلیل طعم و مزه عالی و همچنین طعم قهوه‌ای که دارد، طرفداران زیادی دارد. کیک قهوه را می‌توان به راحتی در خانه تهیه کرد و از آن لذت برد.

مواد لازم:

* تخم مرغ: ۴ عدد

* شکر: یک لیوان فرانسوی سر پر

* روغن مایع: سه چهارم لیوان

* شیر: یک چهارم لیوان

* قهوه فوری: یک قاشق غذا خوری

* آب جوش: یک چهارم لیوان

* بکینگ پودر: دو قاشق چای خوری

* وانیل: نصف قاشق چای خوری

* آرد قنادی: دو لیوان سر پر

طرز تهیه:

۱. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.

۲. یک قالب کیک به قطر ۲۴ سانتی‌متر را چرب کنید و آرد بپاشید.

۳. تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بزرگ با همزن برقی بزنید تا پف کنند.

۴. شکر را به تدریج به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و با همزن بزنید تا مایه کیک کرم رنگ و کشدار شود.

۵. روغن مایع و شیر را اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست شوند.

۶. قهوه فوری را با آب جوش مخلوط کنید و به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید.

۷. بکینگ پودر و وانیل را با آرد قنادی مخلوط کنید و به تدریج به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکدست شود.

۸. مایه کیک را در قالب بریزید و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فر بپزید.

۹. کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود.

بیشتر بخوانید  1705 واحد مسکونی برای محرومان در ایلام پیدا شد

نکات:

* برای اینکه کیک قهوه شما طعم قهوه بیشتری داشته باشد، می‌توانید از قهوه غلیظ‌تر استفاده کنید.

* برای اینکه کیک قهوه شما پف کند، باید تخم مرغ‌ها را خوب بزنید تا پف کنند.

* برای اینکه کیک قهوه شما ته نگیرد، باید قالب را چرب کنید و آرد بپاشید.

* برای اینکه کیک قهوه شما مغز پخت شود، باید آن را با خلال دندان تست کنید.

نکات مهم:

* برای اینکه کیک قهوه شما خوشمزه‌تر شود، می‌توانید از انواع مغز‌ها یا شکلات‌های خرد شده در آن استفاده کنید.

* برای تزیین کیک قهوه می‌توانید از پودر کاکائو، سس شکلات یا خامه فرم گرفته استفاده کنید.

با این دستور تهیه ساده و خوشمزه می‌توانید یک کیک قهوه خوشمزه و لذیذ تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

طرز تهیه کیک قهوه بدون فر:

اگر فر ندارید، می‌توانید کیک قهوه را به صورت رژیمی و بدون فر تهیه کنید. برای این کار، مواد لازم را به همان روش بالا آماده کنید. سپس، مایه کیک را در یک قابلمه نچسب بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید. اجازه دهید مایه کیک به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه روی شعله ملایم بپزد. کیک را از روی شعله بردارید و اجازه دهید خنک شود.

نکات:

* برای اینکه کیک قهوه بدون فر شما پف کند، باید مایه کیک را خوب هم بزنید تا پف کند.

* برای اینکه کیک قهوه بدون فر شما ته نگیرد، باید قابلمه را چرب کنید و از کاغذ روغنی استفاده کنید.

* برای اینکه کیک قهوه بدون فر شما مغز پخت شود، باید آن را با خلال دندان تست کنید.

بیشتر بخوانید  بازدیدهای مستمر مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی از شرایط حضور گردشگران در منطقه

دیدگاهتان را بنویسید