طرز تهیه تارت پاپ خوشمزه با گوشت و قارچ
تارت پاپ خوشمزه با گوشت و قارچ یک نوع پیش غذای یا غذای فینگر فود جذاب و خوشمزه است که از ترکیب خمیر تارت، مواد میانی گوشتی و قارچ و پنیر پیتزا تهیه میشود. این تارت به دلیل ظاهر زیبا و طعم دلچسب، انتخابی عالی برای سرو در مهمانیها و مجالس مختلف است.
مواد لازم:
* 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
* 400 گرم گوشت راسته
* 1 عدد پیاز کوچک
* 300 گرم قارچ
* 1 فنجان آب گوشت گاو
* نمک و فلفل به مقدار لازم
* 1 قاشق چایخوری سس ورسسترشر
* آویشن یا رزماری (به دلخواه)
* 2 عدد برگ بو
* دوغاب نشاسته ذرت (برای غلیظ شدن سس)
* پنیر ورقه ای
* خمیر شیرینی پفکی
* 1 عدد تخم مرغ (برای رومال)
طرز تهیه:
1. روغن زیتون را در یک تابه گرم کنید و گوشت راسته را به قطعات کوچک خرد کنید و به آن اضافه کنید. گوشت را تفت دهید تا قهوه ای شود.
2. پیاز را نگینی خرد کنید و به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود.
3. قارچ ها را ورقه ای خرد کنید و به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.
4. آب گوشت گاو، نمک، فلفل، سس ورسسترشر، آویشن یا رزماری و برگ بو را به تابه اضافه کنید. درب تابه را بگذارید و به مدت 30 تا 40 دقیقه بجوشانید تا گوشت پخته شود.
5. در صورت تمایل، می توانید برای غلیظ شدن سس، کمی دوغاب نشاسته ذرت به آن اضافه کنید.
6. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
7. خمیر شیرینی پفکی را به شکل مستطیل برش بزنید.
8. مقداری از مواد گوشتی را در وسط خمیر قرار دهید و پنیر ورقه ای روی آن بگذارید.
9. لبه های خمیر را روی هم بیاورید و با چنگال فشار دهید تا بسته شوند.
10. تارت ها را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده است قرار دهید.
11. روی تارت ها را با تخم مرغ رومال کنید.
12. تارت ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید تا طلایی رنگ شوند.
نکات:
* می توانید از انواع مختلف گوشت مانند مرغ، بوقلمون یا خمیر مایه به جای گوشت راسته استفاده کنید.
* به جای سس ورسسترشر می توانید از سس سویا استفاده کنید.
* می توانید از سبزیجات دیگری مانند فلفل دلمه ای یا ذرت در این تارت استفاده کنید.
* برای تنوع بیشتر، می توانید تارت ها را با مربا یا میوه پر کنید.
نوش جان!