اگه سس قارچ بلد نیستی حتما اینو ببین! | طرز تهیه سیب زمینی با سس قارچ +ویدئو


طرز تهیه سیب زمینی با سس قارچ 

 

سس قارچ معمولاً با قارچ، کره، خامه، شیر، و ادویه جات تهیه می شود. قارچ ها را خرد می کنند و در کره تفت می دهند تا نرم شوند. سپس خامه، شیر، و ادویه جات را اضافه می کنند و سس را می جوشانند تا غلیظ شود.

آیا تا به حال سیب زمینی تنوری با سس قارچ را امتحان کرده‌اید؟ اگر نه، حتماً این دستور پخت را امتحان کنید. این غذای خوشمزه و به صرفه را می‌توانید به راحتی در منزل تهیه کنید و از طعم بی‌نظیرش لذت ببرید.

مواد لازم:

* سیب زمینی متوسط ۵ عدد

* روغن زیتون یا روغن معمولی ۳ قاشق غذاخوری

* ادویه دلخواه (نمک، فلفل سیاه، آویشن، پاپریکا)

* قارچ ۵۰۰ گرم

* کره یا روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری

* خامه ۱ بسته

* شیر نصف فنجان

* پنیر پارمسان، چدار یا پیتزا به دلخواه

طرز تهیه:

۱. سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و به صورت خلالی یا مکعبی خرد کنید.

۲. سیب زمینی‌های خرد شده را در یک قابلمه آب جوش و نمک بریزید و حدود ۱۰ دقیقه بپزید تا نیم پز شوند.

۳. سیب زمینی‌های نیم پز را آبکش کنید و با نمک و ادویه‌های دلخواه مخلوط کنید.

۴. سیب زمینی‌های ادویه‌دار را در یک سینی فر بچینید و با روغن زیتون یا روغن معمولی چرب کنید.

۵. سینی فر را در طبقه وسط فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا سیب زمینی‌ها طلایی و ترد شوند.

۶. برای تهیه سس، قارچ‌ها را خرد کنید و در یک تابه با کره یا روغن تفت دهید تا نرم شوند.

بیشتر بخوانید  خبر باورنکردنی درباره مدونا | برای مدونا ستاره موسیقی پاپ دعا کنید

۷. به قارچ‌های تفت داده شده نمک و آویشن اضافه کنید.

۸. خامه و شیر را به تابه اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود.

۹. در آخر پنیر دلخواه را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر ذوب شود.

۱۰. سیب زمینی‌های تنوری شده را از فر خارج کنید و سس قارچ را روی آن بریزید.

نکات:

* می‌توانید از سیب زمینی‌های کوچک استفاده کنید تا نیازی به خرد کردن آن‌ها نباشد.

* اگر از سرخکن استفاده می‌کنید، سیب زمینی‌ها را در روغن داغ به مدت ۵-۱۰ دقیقه سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.

* می‌توانید از هر نوع پنیری که دوست دارید برای تهیه سس استفاده کنید.

نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید