طرز تهیه معجون سرما خوردگی موثر و راحت
فصل سرماخوردگیها فرا رسیده است. سرماخوردگی یک بیماری ویروسی شایع است که باعث آبریزش بینی، گلودرد، سرفه و سایر علائم میشود. این بیماری معمولاً طی چند روز بدون نیاز به درمان خاصی بهبود مییابد، اما میتوان با مصرف برخی مواد غذایی و
نوشیدنیهای مفید، روند بهبود را تسریع کرد.
در این مطلب طرز تهیه یک معجون خوشمزه و مفید برای درمان سرماخوردگی را آموزش میدهیم. این معجون اصالتاً هندی است و ترکیبات و طعمی شبیه به چای ماسالای دارد.
مواد لازم این معجون عبارتند از:
* شیر دو پیمانه
* زردچوبه نصف قاشق چایخوری
* چوب دارچین یک عدد
* فلفل سیاه به مقدار دلخواه
* زنجبیل تازه یا خشک به مقدار دلخواه
* نبات یا عسل به مقدار دلخواه
* هل کوبیده شده به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
1. شیر را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا جوش بیاید.
2. زردچوبه، دارچین، فلفل سیاه، زنجبیل و هل را به شیر اضافه کنید و هم بزنید.
3. حرارت را کم کنید و اجازه دهید معجون به مدت 10 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد تا طعمها با هم ترکیب شوند.
4. در صورت تمایل، نبات یا عسل را به معجون اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود.
5. معجون را داغ یا ولرم سرو کنید.
بو و طعم زردچوبه در این معجون اصلاً غالب نیست و فلفل سیاه باعث تند شدن آن نمیشود. میتوانید مقدار مواد اولیه را با توجه به ذائقه خود کم یا زیاد کنید. برای تهیه این معجون میتوانید از زنجبیل تازه یا خشک استفاده کنید. اگر از زنجبیل تازه استفاده میکنید، آن را به صورت رندهشده یا خردشده به معجون اضافه کنید. میتوانید از نبات یا عسل به عنوان شیرینکننده استفاده کنید.این معجون یک نوشیدنی خوشمزه و مفید برای درمان سرماخوردگی است. مواد تشکیلدهنده این معجون دارای خواص ضدالتهابی، ضدمیکروبی و ضدعفونیکننده هستند که میتوانند به تسکین علائم سرماخوردگی کمک کنند.این معجون را میتوانید در طول روز به دفعات مصرف کنید.