طرز تهیه کباب لاپلو خوشمزه و متفاوت
کباب لاپلو یک غذای ایرانی است که از ترکیب کباب و پلو تهیه میشود. این غذا از دو بخش اصلی تشکیل شده است:
کباب: کباب لاپلو از گوشت چرخ کرده گوسفندی تهیه میشود. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، ادویه جات و نمک ورز میدهند تا کاملاً منسجم شود. سپس گوشت را به صورت یک دایره ضخیم در کف ماهیتابه بدون روغن پهن میکنند. درب ماهیتابه را میگذارند تا آب گوشت کشیده شود و به روغن بیفتد. سپس مقداری روغن یا کره به گوشت اضافه میکنند و سرخ میکنند.
پلو: پلو را به صورت کته یا آبکش تهیه میکنند. مقداری از برنج را زعفرانی میکنند. سپس کف قابلمه را روغن میریزند و برنج زعفرانی را بریزید. سپس برنج سفید را اضافه میکنند. گوشت سرخ شده و پوره گوجه را روی برنج قرار میدهند. باقی مانده برنج را روی مواد بریزید و دم میکنند.
کباب لاپلو یک غذای بسیار خوشمزه و مجلسی است. این غذا طعمی لذیذ و بهشتی دارد و میتواند به عنوان یک غذای اصلی یا پیش غذا سرو شود.
مواد لازم:
* گوشت گوسفندی: 500 گرم
* پیاز: 2 عدد متوسط
* ادویه جات: زردچوبه، فلفل هندی، نمک، پودر آویشن
* پوره گوجه فرنگی: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. گوشت گوسفندی را با پیاز رنده شده و آب گرفته ورز دهید.
2. ادویه جات را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
3. گوشت را به صورت گرد در کف ماهیتابه بدون روغن پهن کنید.
4. درب ماهیتابه را بگذارید تا آب بندازد و به روغن بیفتد.
5. مقداری روغن یا کره به گوشت اضافه کنید و سرخ کنید.
6. دو طرف گوشت که سرخ شد، پوره گوجه را اضافه کنید و تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
7. برنج را کته کنید و مقداری از آن را زعفرانی کنید.
8. کف قابلمه را روغن بریزید و برنج زعفرانی را بریزید.
9. سپس برنج سفید را اضافه کنید.
10. گوشت و پوره گوجه را روی برنج قرار دهید.
11. باقی مانده برنج را روی مواد بریزید و دم کنید.
میتوانید از انواع ادویهجات دیگر نیز در این غذا استفاده کنید، مانند فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن، گشنیز، زیره و … اگر پوره گوجه فرنگی ندارید، میتوانید از گوجه فرنگی رنده شده استفاده کنید. برای سرخ کردن کباب، از روغن زیاد استفاده نکنید تا کباب خشک نشود.