اگه دوست داری بفهمی کیک پنیر و گردو چیه حتما ببین! | طرز تهیه کیک پنیر خامه ای خوشمزه و ساده +ویدئو


طرز تهیه کیک پنیر خامه ای خوشمزه و ساده

 

کیک پنیر یا چیزکیک یک نوع دسر است که از پنیر خامه‌ای، تخم مرغ، شکر و سایر افزودنی‌ها مانند نشاسته ذرت، خامه ترش یا وانیل تهیه می‌شود. این دسر معمولاً در فر پخته می‌شود و بافتی نرم و خامه‌ای دارد.کیک پنیر دارای تاریخچه‌ای طولانی است و اولین بار در یونان باستان تهیه شده است. در آن زمان، کیک پنیر با پنیر دلمه تهیه می‌شد و به عنوان یک غذای مقدس در مراسم مذهبی استفاده می‌شد.

کیک پنیر در طول تاریخ به کشورهای مختلف راه پیدا کرد و امروزه در سراسر جهان محبوب است. انواع مختلفی از کیک پنیر وجود دارد که با توجه به ذائقه افراد مختلف تهیه می‌شوند.

مواد لازم :

* پنیر خامه ای: ۱۵۰ گرم

* کره: ۷۵ گرم

* شکر: ۱۴۰ گرم

* آرد: ۲۰۰ گرم

* تخم مرغ: ۳ عدد

* بکینگ پودر: ۱ قاشق مربا خوری

* وانیل: کمی

* گردو: به مقدار دلخواه

قالب: گرد ۲۰ سانت یا لوف ۱۰ در ۲۰

دمای فر: گازی ۱۷۵، برقی و سولاردوم ۱۶۰، توستر ۱۵۰

طرز تهیه:

۱. پنیر خامه ای و کره را با همزن بزنید تا نرم و یکدست شوند.

۲. شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه کیک کشدار شود.

۳. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هر بار با همزن بزنید تا مایه کیک یکدست شود.

۴. آرد، بکینگ پودر و وانیل را مخلوط کنید و کم کم به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.

۵. گردو را به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید.

بیشتر بخوانید  آتش سوزی در 165000 هکتار از جنگل ها و زمین های آمریکا. استرالیا به کمک آمد + عکس

۶. مایه کیک را داخل قالب بریزید و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد بپزید.

نکات:

* کره و پنیر خامه ای باید همدمای محیط باشند.

* می توانید از هر نوع گردوی دیگری که دوست دارید استفاده کنید.

* می توانید به جای گردو از شکلات چیپسی یا میوه های خشک نیز استفاده کنید.

نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید