اگه ترشی بندری فوری میخوای ببین و سریع درست کن! | طرز تهیه ترشی بندری فوری +ویدئو


 

ترشی بندری یکی از انواع ترشیجات محبوب در ایران است که به دلیل طعم تند و تیز خود طرفداران زیادی دارد. این ترشی معمولاً با سبزیجات مختلفی مانند بادمجان، هویج، خیار، سیر، فلفل تند، گل کلم و رب گوجه فرنگی تهیه می شود.

ترشی بندری اصالتاً متعلق به استان بوشهر است و به همین دلیل به این نام خوانده می شود. این ترشی در بسیاری از شهرهای ایران نیز تهیه می شود و در کنار انواع غذاهای ایرانی سرو می شود.

ترشی بندری یکی از محبوب ترین ترشی های ایرانی است که به دلیل طعم تند و تیز خود طرفداران زیادی دارد. این ترشی را می توان در کنار انواع غذاها سرو کرد و از طعم لذیذ آن لذت برد.

مواد لازم:

* ۶ عدد بادمجان قلمی

* ۱ عدد گل کلم متوسط

* ۴ عدد هویج

* ۷ عدد سیر

* ۴ عدد فلفل تند

* ۴ عدد خیار

* ادویه ترشی (زردچوبه، نمک، فلفل سیاه یا قرمز، سیاه دانه) به مقدار لازم

* سرکه به مقدار لازم

* ۵ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

طرز تهیه:

۱. بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید.

۲. گل کلم را به صورت نگینی خرد کنید.

۳. هویج ها را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید.

۴. سیر ها را پوست بگیرید و ریز خرد کنید.

۵. فلفل های تند را نیز ریز خرد کنید.

۶. خیار ها را بشویید و به صورت نگینی خرد کنید.

۷. ادویه ترشی را با هم مخلوط کنید.

۸. تمام مواد را در یک ظرف مناسب با هم مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید  رئیس جمهور روز دولت گرجستان را تبریک گفت

۹. سرکه را به مقداری که روی مواد را بپوشاند، اضافه کنید.

۱۰. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

۱۱. ترشی را در یخچال قرار دهید تا به مدت ۳ روز بماند. پس از ۳ روز ترشی آماده سرو است.

* برای تهیه ترشی بندری می توانید از بادمجان های قلمی یا بادمجان های معمولی استفاده کنید.

* اگر دوست دارید ترشی تندتری داشته باشید، می توانید مقدار فلفل تند را بیشتر کنید.

* می توانید از سبزیجات دیگری مانند کرفس، پیاز یا سیب زمینی نیز در تهیه ترشی بندری استفاده کنید.

نکاتی برای تهیه ترشی بندری:

برای تهیه ترشی بندری می توانید از بادمجان های قلمی یا بادمجان های معمولی استفاده کنید.

اگر دوست دارید ترشی تندتری داشته باشید، می توانید مقدار فلفل تند را بیشتر کنید.

می توانید از سبزیجات دیگری مانند کرفس، پیاز یا سیب زمینی نیز در تهیه ترشی بندری استفاده کنید.

ترشی بندری به دلیل طعم تند و تیز خود به عنوان یک چاشنی ایده آل برای انواع غذاهای ایرانی مانند آبگوشت، کباب، مرغ و ماهی محسوب می شود.

دیدگاهتان را بنویسید