اگه ترشی بامیه بخوری دیگه هیچ ترشی ای نمی‌خوری | طرز تهیه ترشی بامیه +ویدئو


طرز تهیه ترشی بامیه

 

ترشی بامیه یکی از ترشی‌های محبوب و پرطرفدار ایرانی است که از بامیه‌های تازه تهیه می‌شود. این ترشی علاوه بر طعم دلپذیر و تردی بامیه، خواص درمانی بسیاری نیز دارد.

موادلازم:

بامیه :نیم کیلو

سرکه :واسه داخل قابلمه،۱لیوان اگر کم بود موقع ریختن ترشی داخل شیشه میتونید سرکه بریزید تا پر بشود.

گوجه فرنگی پوره شده :۵عدد

فلفل سبز تند:۲عدد

سیر:۵حبه

تمبرهندی خیس کرده و صاف کرده: یک و نیم لیوان

نمک : ۱ق چ

سیاه دانه:۱ق چ

ترخون:چند شاخه

از ترخون خشک هم میتونید استفاده کنید

نکات مهم:

شیشه ترشی خشک و تمیز باشه

ترشی حاضرشده رو داغ داغ بریزید داخل شیشه و دربش و ببندید،خنک که شد بزارید یخچال ،بعد از دوهفته حاضر میشود.

بیشتر بخوانید  تعطیلی مدارس البرز چهارشنبه 28 دی

دیدگاهتان را بنویسید