طرز تهیه دسر شیری صورتی خوشمزه
دسر شیری نوعی دسر خوشمزه و لطیف است که با استفاده از شیر به عنوان ماده اصلی تهیه میشود. تنوع زیادی در تهیه دسرهای شیری وجود دارد و میتوان آنها را با مواد مختلفی مانند نشاسته، پودر کاکائو، میوهها، خامه و … ترکیب کرد.
مواد لازم:
* 500 میلی لیتر (دو لیوان) شیر
* 60 گرم نشاسته ذرت (تقریبا 8 قاشق غذاخوری)
* شکر سفید به مقدار دلخواه (با توجه به ذائقه تان)
* پودر رنگ خوراکی صورتی یا بنفش، قرمز (یا 38 گرم آب لبو به عنوان جایگزین)
طرز تهیه:
1. شیر را در قابلمه بریزید.
2. نشاسته ذرت و شکر را به شیر اضافه کنید و به طور یکنواخت هم بزنید.
3. پودر رنگ خوراکی یا آب لبو را به مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا رنگ یکدست شود.
4. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا دسر غلیظ شده و به راحتی از قاشق جدا شود.
5. دسر را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
6. دسر خنک شده را داخل قیف یکبار مصرف بریزید.
7. دسر را داخل قالب های دلخواهتان بریزید و چند ضربه آرام به قالب بزنید تا حباب های احتمالی از بین بروند.
8. اجازه دهید دسر در دمای محیط خنک شود و سفت شود.
9. دسر را از قالب خارج کنید و با نارگیل رنده شده یا پودر نارگیل تزیین کنید.
10. دسر خوشمزه و دلبرانه شما آماده است!
نکات:
* می توانید از هل، وانیل، زعفران، گلاب و … برای طعم دهی بیشتر به دسر استفاده کنید.
* اگر دسر خیلی سفت شد، می توانید کمی شیر به آن اضافه کنید و دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی رقیق شود.
* برای تنوع بیشتر می توانید از میوه های تازه یا کمپوت میوه در این دسر استفاده کنید.
نوش جان!