اگه از مرغ زده شدی و دنبال تنوع تو پختشی حتما این روش رو ببین! | طرز تهیه مرغ ماستی خوشمزه + ویدئو


مرغ ماستی یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با ترکیبی از مرغ، ماست و ادویه‌جات تهیه می‌شود. این غذا به دلیل طعم و عطر بی‌نظیری که دارد، طرفداران زیادی دارد. در این آموزش، طرز تهیه مرغ ماستی را به شما آموزش می‌دهیم.

دوست داری خورش جدید امتحان کنی؟ | روش تهیه خورش مرغ ماستی

مواد لازم

* مرغ (ران یا سینه) ۴۰۰ گرم

* نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

* زردچوبه ۱ قاشق چایخوری

* پاپریکا ۱ قاشق چایخوری

* ادویه کاری ۱/۲ قاشق چایخوری

* پیاز ۱ عدد

* ماست سون ۲ قاشق غذاخوری

* جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

1. ابتدا مرغ را بشویید و خشک کنید. سپس آن را به تکه‌های کوچک خرد کنید.

2. در یک کاسه، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و ادویه کاری را با هم مخلوط کنید.

3. مرغ خرد شده را به همراه مخلوط ادویه‌جات در کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید.

4. پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. سپس آن را به مرغ اضافه کنید.

5. ماست را نیز به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

6. کاسه را به مدت ۲-۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ مزه‌دار شود.

7. پس از گذشت این مدت، مرغ را از یخچال خارج کنید و در یک تابه مناسب بریزید.

8. تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مرغ را به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه یا تا زمانی که کاملاً پخته شود، بپزید.

9. در پایان، جعفری خرد شده را به مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید  شرکت ایده پرداز آرشام (گردش پی) تندیس سیمین همایش ملی کیفیت را دریافت کرد

10. مرغ ماستی را با برنج یا نان نوش جان کنید.

نکات

* برای اینکه مرغ ماستی شما خوشمزه‌تر شود، بهتر است از مرغ تازه استفاده کنید.

* می‌توانید از ادویه‌جات دیگری مانند سیر، زنجبیل و آویشن نیز در این غذا استفاده کنید.

* میزان ادویه‌جات را با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید.

* اگر می‌خواهید مرغ ماستی شما طعمی تندتری داشته باشد، می‌توانید مقداری فلفل قرمز به مواد اضافه کنید.

نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید