طبق اخبار شما: رژیم غذایی ژاپنی به کند کردن پیشرفت بیماری کبد چرب غیرالکلی در افراد مبتلا کمک می کند.
این مطالعه نشان داد که غذاهای سویا، غذاهای دریایی و جلبک دریایی به شدت با کند کردن پیشرفت فیبروز کبد مرتبط هستند.
رژیم غذایی ژاپنی باعث ترویج غذای با کیفیت و مصرف کم قند، چربی اشباع شده و سدیم می شود.
تحقیقات جدید نشان می دهد پیروی از یک رژیم غذایی به سبک ژاپنی ممکن است به افراد مبتلا به بیماری کبد چرب غیر الکلی کمک کند تا پیشرفت آن را کاهش دهند. نویسندگان این مطالعه رژیم غذایی و پیشرفت بیماری 136 فرد مبتلا به بیماری کبد چرب غیر الکلی را که در بیمارستان دانشگاه متروپولیتن اوزاکا در ژاپن تحت درمان قرار گرفتند، دنبال کردند.
محققان رژیم غذایی هر فرد را بر اساس پایبندی آنها به شاخص رژیم غذایی ژاپنی 12 جزء (mJDI12) ارزیابی کردند. نمرات بالای mJDI12 با پیشرفت کندتر فیبروز کبدی همراه بود.
رژیم غذایی ژاپنی شامل 12 غذا و گروه غذایی است:
1. برنج
2. سوپ میسو
3. ترشی
4. محصولات سویا
5. سبزیجات سبز و زرد
6. میوه
7. غذاهای دریایی
8. قارچ
9. جلبک های دریایی
10. چای سبز
11. قهوه
12. گوشت گاو
در رژیم غذایی ژاپنی، افرادی که سویا، غذاهای دریایی و جلبک دریایی بیشتری مصرف می کردند، بیشترین مهار پیشرفت فیبروز کبد را داشتند.
محققان همچنین تأثیر رژیم غذایی بر توده عضلانی را مورد بررسی قرار دادند و دریافتند افرادی که محصولات سویا بیشتری مصرف میکنند، علاوه بر کاهش سرعت پیشرفت فیبروز، توده عضلانی بیشتری تولید میکنند.
غذاهای سرشار از قندهای تصفیه شده یا چربی اشباع شده، نمک یا چربی ترانس می توانند با افزایش التهاب و مقاومت به انسولین و همچنین افزایش استرس اکسیداتیو در بدن، بیماری کبد چرب را افزایش دهند.