حل این معمای ریاضی چندان آسان نیست و باید برای آن تمرکز داشته باشید. فقط افرادی با IQ بالا، تفکر خلاق و باهوش می توانند این معمای ریاضی نکته دار را حل کنند. آیا به اندازه کافی باهوش هستید که این معما را حل کنید؟ با حل این مسئله ریاضی خود را به دیگران ثابت کنید.
درگیر شدن در پازلها و معماهای ریاضی نه تنها برای مغز ما مفید است، بلکه مانند شروع یک ماجراجویی ذهنی هیجانانگیز و سرگرمکننده است.
این چالشهای جذاب میتوانند به راحتی تواناییهای شناختی ما را تقویت کرده و مغز را در تفکرهای انتقادی ماهرتر کنند. رضایت از پاسخ به دادن به سوال و حل آن ما را سرشار از حس موفقیت و غرور می کند!
پیشنهاد ما به دانش آموزان حل روزانه اینگونه معماهاست. این کار باعث میشود مهارت حل مسئله افزایش یافته و درک عمیقتری از مفاهیم ریاضی را دریابند.
بنابراین، مهم نیست که شما دانش آموز کلاس ششم هستید، دانشجوی مقطع کارشناسی یا والدین، سعی کنید این معمای ریاضی را حل کنید و به مغز خود تکانی بدهید.
بیشتر بخوانید: ۱۴ معمای ریاضی سخت به همراه جواب و راه حل
معمای ریاضی برای باهوشها
اعداد ارائه شده در هر شکل را بررسی کنید.
.
.
.
.
.
.
سعی کنید ارتباط بین این اعداد را مشاهده کنید. چرا برخی از ارقام تکرار می شوند؟
بیشتر بخوانید: معمای ریاضی تساوی، تساویها را برقرار کنید!
.
.
.
آیا شماره گم شده در جدول را فهمیدید؟
.
.
.
سعی کنید برای ایجاد ارتباط بین این اعداد، جمع/ تفریق/ضرب و تقسیم کنید.
پاسخ نهایی شما برای حل این سوال چیست؟ لطفا زمان صرف شده برای حل معمای ریاضی را یادداشت نمایید.
پاسخ معمای ریاضی
شاید در ابتدا حل این سوال بسیار مشکل باشد ولی کافی است کمی به روند اعداد دقت کنید تا پاسخ صحیح را دریابید. در جدول سمت مجموع سه عدد ۴۷، ۴۳ و ۹ برابر با ۹۹ است. در جدول سوم نیز مجموع سه عدد ۳۱، ۴۷ و ۲۱ برابر با ۹۹ خواهد بود. بنابراین جدول وسط نیز باید از همین فرمول پیروی کرده و مجموع سه عدد برابر با ۹۹ باشد. اگر مجموع دو عدد ۱۵ و ۴۷ را از ۹۹ بکاهیم پاسخ ۳۷ خواهد شد.
بیشتر بخوانید: ۱۳ معمای ریاضی برای دبستانی ها و کودکان با جواب
دانشآموزان باید معماها و معماهای ریاضی را حل کنند زیرا تفکر انتقادی را تقویت میکند، مهارتهای حل مسئله را افزایش میدهد و درک عمیقتری از مفاهیم ریاضی را ترویج میدهد. درگیر شدن در این فعالیتها یادگیری را لذتبخش و تعاملی میکند و دانشآموزان را تشویق میکند تا راههای جدیدی را برای رویارویی با چالشها کشف کنند. با غلبه بر پازل ها، دانش آموزان به توانایی های خود اعتماد می کنند و نگرش مثبت نسبت به ریاضی را پرورش می دهند.
علاوه بر این، مهارتهای استدلالی و تحلیلی آنها را تقویت میکند، که برای موفقیت در موقعیتهای مختلف تحصیلی و زندگی واقعی ضروری است. معماها و معماهای ریاضی همچنین استقامت و انعطافپذیری را پرورش میدهند، به دانشآموزان یاد میدهند که در هنگام مواجهه با مشکلات سخت، پایدار باشند و در نهایت منجر به بهبود عملکرد تحصیلی میشود.
کاربران عزیز ستاره شما میتوانید نظرات و پیشنهادات خود را در انتهای همین صفحه با ما به اشتراک گذارید.
منبع: jagranjosh