به گزارش ایرنا ، به مناسبت هفته بهزیستی ، نمایندگان سازمان ها ، انجمن ها و موسسات خیریه مراکز اجتماعی و شرکای اجتماعی استان کردستان روز دوشنبه با نماینده ولی فقیه در کردستان دیدار کردند.
در ابتدای این نشست ، صباح قریشی ، مدیرکل سعادت کردستان ، گزارشی از نتایج و حمایت از این نهاد را به مددجویان آسیب دیده و جامعه معلولان استان ارائه داد و سپس نوبت به نمایندگان سازمان ها رسید. تا نگرانی های خود را مطرح کنند.
پخش اخبار ناشنوایان از رادیو و تلویزیون کردستان
مشاور استاندار کردستان در امور معلولیت گفت: به منظور جلب حمایت از جامعه معلولان استان و پیشنهاد و پیگیری بهزیستی ، حوزه انتخابیه ای به نام مشاور معلولیت تاسیس شد و اکنون تنها استان هستیم جایی که همه فرمانداران تعداد زیادی شهردار و سایر مقامات دارند. آنها مشاور معلولیت دارند.
نصرالله ابراهیمی افزود: در این راستا روش کار مشاوران تهیه و توسط مدیر دستگاه های اجرایی ارائه و به عنوان نمونه به وزارت کشور ارسال شد تا در سایر استان ها مورد استفاده قرار گیرد. “انتظار می رود مسئولان این موارد را اعمال کنند روش حمایت از رفاه و جامعه هدف.
وی همچنین خواستار اجرای دستگاه های اجرایی مطابق با قانون حمایت از معلولیت شد و گفت: “هفته گذشته برنامه جامعی برای ادغام خط بریل کردی در دانشگاه کردستان ارائه شد و نابینایان به کارها و ظرفیت ها دسترسی دارند. و فرصت های خود را در اختیار جامعه قرار دهند. “بیا دیگه.
مشاور استاندار کردستان تأکید کرد: کارمندان سایر ادارات باید آموزش های لازم در مورد نحوه برخورد با معلولان را ببینند و همچنین انتظار می رود صدا و سیما در این زمینه فعالیت بیشتری داشته باشد و وعده انتشار اخبار ناشنوایان تحقق یابد.
دستگاه های اجرایی و قبایل آن این کار را برای نیازمندان انجام نمی دهند
رئیس هیئت مدیره اتاق خیرین استان کردستان همچنین گفت: “ناآگاهی اتاق خیرین و امور خیریه یکی از مشکلات دستگاه های اجرایی است و همچنین بسیاری از دستگاه ها به تعهدات خود در قبال افراد نیازمند عمل نمی کنند. ، ایجاد شکاف فقر در جامعه. “آن زمان ما مورد توجه قرار گرفتیم.
حسامی افزود: خیرین اعتماد خود را به دستگاه های دولتی از دست داده اند زیرا دستگاه ها کار خوبی در این زمینه انجام نمی دهند اما خیران در این زمینه عملکرد بسیار خوبی دارند و حمایت مردم را جلب کرده و نیازمندان را تحت پوشش قرار می دهند.
وی اظهار داشت: از كاركنان خیریه انتظار می رود كه این امر را به اطلاع دولت و مسئولان برسانند و اگر اعتماد خیریه جلب شود و با هماهنگی دستگاه های حامی جلو برویم ، بسیاری از مشكلات جامعه نیازمندان برطرف می شود “
رئیس هیئت مدیره خانه خیریه استان کردستان با بیان اینکه یکی از اقدامات این خانه جلوگیری از تکدی گری است ، گفت: در این راستا در تلاش هستیم افراد را آموزش دهیم و آنها را سر کار بیاوریم و علاوه بر این ، بسیاری از سازمان های ما فعال هستند. “آنها تخصصی هستند که بسیار موثر است.
مشکلات افراد معلول به یک نگرانی جدی از سوی مسئولان تبدیل شده است
قروه ، مدیر انجمن افراد دارای معلولیت نیز در این نشست گفت: افراد دارای معلولیت در جامعه و همچنین مشکلات و نگرانی های آنها جدی گرفته نمی شود و در این راستا نگرانی های جدی از سوی افراد ارشد استانی و مدیران ملی. دائماً تکرار می شود. “این تکرار جامعه معلولیت را ناامید خواهد کرد.
رضا حسین زاده با تأکید بر اینکه مشکلات معلولان باید از نگرانی های جدی مسئولان باشد ، گفت: بسیاری از نهادها در بحث افراد معلول کوتاهی کرده اند و این بی توجهی ها باعث نگرانی جامعه معلولان از وضعیت فعلی و آینده شده است. وضعیت. “
وی شرایط زندگی ، اشتغال ، مسکن و ازدواج را از مشکلات جدی جامعه معلولیت ها عنوان کرد و گفت: حجم افزایش حقوق بازنشستگی خوب است اما به دلیل تورم و گرانی ، این بحث تاثیری در زندگی این گروه نداشته است. “
مدیر انجمن معلولان ، باران قروه ، عدم دسترسی و سازگاری محیط شهری و اماکن فرهنگی و مذهبی را از دیگر نگرانی های جدی جامعه معلولان می داند و افزود: انتظار می رود مسئولان این نگرانی ها را جدی بگیرند و هزینه های آنها را پرداخت کنند توجه بیشتر به جامعه معلولین.
حمایت از کارگران و کودکان خیابانی
مدیر موسسه خیریه آسوی زنیاران که در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی فعالیت می کند نیز گفت: این نهاد در حال بحث در مورد جذب خسارتی است که جامعه ما با آن دست و پنجه نرم می کند و دائماً در حال افزایش است و تاکنون اقدامات خوبی انجام شده است در اين زمينه. “داده شده.
مهدی گلبقی افزود: تاکنون 140 کودک کار در سنندج شناسایی شده و خدمات حمایتی مختلفی در زمینه بازگشت به مدرسه ، حمایت از معیشت خانواده و … ارائه می شود.
وی افزود: “در این مituteسسه تلاش می شود تا كودكان كارآموز را با مهارت تربیت كرده و آنها را با پشتیبانی لازم و همچنین حمایت در بخشهای مختلف دیگر از جمله مشكلات پزشكی این كودكان و خانواده هایشان به بازار كار بیاورد. “
مدیر انجمن خیریه ، اسوی زانیاران ، از دختران زنان آسیب دیده یا آسیب پذیر حمایت می کند و خانه های امن برای آنها ایجاد می کند و به حمایت و آموزش تعدادی از دختران کمک می کند از دیگر فعالیت های این انجمن است.
وی خواستار حمایت از کارمندان سایر دستگاه های اجرایی برای کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه شد و گفت: موضوع آسیب های اجتماعی یک طرفه نیست و فقط بهزیستی نیست بلکه چند وجهی است و نیاز به کمک همه دستگاه ها دارد.
مسئولان باید معلول و مراقبت های اجتماعی باشند
مدیرعامل انجمن معلولین مریوان نیز گفت: افراد دارای معلولیت با مشکلات و موانع زیادی در جامعه روبرو هستند و انتظار می رود کارکنان در کنار آنها باشند و بهزیستی آنها را بهبود بخشند.
خالد معدنی فرد با بیان اینکه آمارهای زیادی در مورد آسیب های اجتماعی و تعداد معلولان در شهرستان مریوان وجود دارد ، گفت: با توجه به شرایط منطقه هر روز بر تعداد معلولان این شهرستان افزوده می شود.
وی با بیان اینکه انجمن ها پلی بین مردم و دولت است ، گفت: در انجمن ها افرادی وجود دارند که با ما همدردی می کنند و کارهای زیادی برای معلولان انجام می دهند.
وی که از جامعه معلولین است ، از مسئولان خواست که به بهبود اوضاع معلولان توجه بیشتری نشان دهند و در این زمینه در سمت رفاه باشند.
صدای ما به گوش مسئولان نمی رسد
مدیرعامل انجمن آسیب نخاعی کردستان همچنین گفت: افراد دارای معلولیت صندلی چرخدار با مشکلات زیادی روبرو هستند و این گروه به وسایل نقلیه (وانت) سازگار در سطح شهر نیاز دارند.
وی خطاب به نماینده ولی فقیه در استان ، سینا کریمی از کردستان ، با بیان اینکه عدم دسترسی و سازگاری به طور غیر مستقیم استقلال فردی را از ما می گیرد ، گفت: صدای ما به گوش مسئولان نمی رسد باید صدای خود را بلند کنیم.
وی یادآور شد: مورد بعدی تسلط ضعیف استان بر فضای مجازی است و امروز افراد معلول به ابزاری برای گدایی و جمع آوری کمک های مردمی از طرف آنها تبدیل شده اند که این امر نیز نیازمند توجه جدی مسئولان است.
نماینده ولی فقیه در کردستان همچنین آمادگی خود را برای بازدید از مراکز نگهداری از معلولان و امور خیریه و انجام اقدامات لازم برای حل مشکلات آنها اعلام کرد.
از 21 تا 29 ژوئیه هفته رفاه اعلام شده است.