املت هندی
مواد لازم
پیاز رنده شده=1 عدد بزرگ
فلفل سبز رنده شده=1 عدد
برگهای گشنیز تازه خرد شده=بمقدار لازم
تخم مرغ=4 عدد متوسط
نمک=1 قاشق چایخوری
روغن=2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
1. پیاز،فلفل سبز و گشنیز را در کاسه بزرگی می ریزیم و بهم می زنیم.
2. تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه ای می ریزیم و با همزن خوب هم می زنیم.
3. مخلوط پیاز را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و خوب با هم مخلوط می کنیم.
4. نمک را به آن اضافه کرده و هم می زنیم.
5. 1 قاشق غذاخوری روغن را در ماهیتابه بزرگی داغ می کنیم. یک قاشق بزرگ از مایه برمی داریم و در ماهیتابه می ریزیم.
6. املت را با حرارت ملایم سرخ می کنیم. یک بار برمی گردانیم و با یک قاشق صاف روی ان را کمی فشار می دهیم تا مطمئن شویم که تخم مرغ پخته شده است. تا وقتی که املت طلایی رنگ شود.
7. بقیه مواد را به همین طریق می پزیم. املت ها را کنار می گذاریم و گرم نگه می داریم تا وقتیکه بقیه مواد بهمین طریق تمام شود.
املت را با نان صرف می کنیم. نوش جان!