آشنایی با روش تهیه املت شاک شوکا
امروز برای شما طرز تهیه یک نوع املت که به املت تونسی معروف است را آموزش داده ایم. با دلگرم همراه شوید .
طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا تند و خوشمزه
مواد لازم برای تهیه املت تونسی
-
یک عدد چیلی یا فلفل قرمز خرد شده بدون تخمه -
نصف یک عدد فلفل دلمهای سبز خرد شده -
۴ حبه سیر له شده -
یک عدد پیاز خرد شده -
یک قاشق جایخوری پودر زیره سبز یا سیاه -
روغن زیتون -
تخم گشنیز سابیده نصف قاشق چایخوری -
نمک و فلفل قدری -
گوجه فرنگی ۵ عدد پوره شده -
در صورت تمایل کمی رب گوجه -
نصف پیمانه آب -
تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد -
پنیر سفید ( فتا ) خرد شده ۱۵۰ گرم -
گشنیز و جعفری و سیر تازه سبز خرد شده کمی برای تزیین
طرز تهیه املت شاک شوکا
-
گوجه فرنگیها را پوره کنید تا له شوند . روغن یا کره را گرم کنید و پیاز و فلفلها را اضافه کنید و در ماهیتابه را بگذارید تا روی حرارت نرم شوند. -
هراز گاهی هم بزنید تا حرارت به همه جای آن ها برسد . -
سیر و زیره و گشنیز و جعفری و نمک و فلفل را اضافه کنید حدود ۱۰ دقیقه هم بزنید تا مخلوط شوند و همگی باهم بپزند. -
رب و آب و گوجه فرنگی ها را اضافه کنید. -
بگذارید تا گوجه ها کاملا نرم شوند و آب خوراک کاملا کشیده و غلیظ شود. -
چند جای وسط خوراک را گود کنید و داخل گودی ها تخم مرغ ها را بشکنید تا سفیده ها بسته شوند. -
مراقب باشید زرده ها خیلی سفت نشوند. -
حالا تکههای پنیر و سبزی خرد شده را اضافه کنید. -
پس از مخلوط شدن در بشقاب مورد نظر کشیده و با نان تازه سرو کنید.
نکته های پایانی برای تهیه املت تونسی
-
دقت کنید اگر آب خوراک کشیده نشود هنگام سرو کردن کنار بشقاب آب جمع خواهد شد. -
در صورت تمایل میتوان از کره به جای روغن زیتون استفاده کرد. -
میتوان فلفل دلمه را هم حذف کرد .
بیشتر بخوانید :
روش تهیه ی یک صبحانه ی مقوی با املت پنیر
املت لقمه ای | طرز تهیه بوریتو خوشمزه با ژامبون برای صبحانه
طرز تهیه ی املت گوجه فرنگی و خواص شگفت انگیز آن
۲ روش برای تهیه املت قارچ