مواد لازم :
تخم مرغ 4 عدد
روغن زيتون 3 قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي 0.25 فنجان
سير 1 عدد
پنير پيتزا 0.25 فنجان
اسفناج 210 فنجان
نان سفيد 1 فنجان
آويشن 0.12 قاشق مرباخوري
فلفل سياه 0.12 قاشق مرباخوري
نمك 1 قاشق مرباخوري
طرز تهيه :
يک قاشق سوپخوري روغن در ديگچه آب کرده و پياز و سير را در آن سرخ کنيد . سپس قطعات سير را در آورده و بيرون بريزيد . تخم مرغ را هم زده و نمک و فلفل سياه و اويش مخلوطش کنيد .
آنگاه پنير هلندي رنده کرده ، اسفناج و قطعات نان خشک و پياز و يک قاشق سوپخوري روغن زيتون بآن اضافه کنيد . ديگچه را پاک کنيد تا اثري از پياز در آن باقي نماند . سپس بقيه روغن را در ديگچه ريخته و بگذاريد گرم شود . همينکه روغن زيتون گرم شد مخلوط فوق را در آن ريخته و بگذاريد روي آتش ملايم بپزد .
براي اينکه قسمت فوقاني مخلوط فوق بپزد ، آن را لحظه اي چند زير دستگاه کباب سرخ کن گرم قرار بدهيد .