املت اسفناج



Imageمواد لازم :


تخم مرغ 4 عدد


روغن زيتون 3 قاشق سوپخوري


رب گوجه فرنگي 0.25 فنجان


سير 1 عدد


پنير پيتزا 0.25 فنجان


اسفناج 210 فنجان


نان سفيد 1 فنجان


آويشن 0.12 قاشق مرباخوري


فلفل سياه 0.12 قاشق مرباخوري


نمك 1 قاشق مرباخوري



طرز تهيه :


يک قاشق سوپخوري روغن در ديگچه آب کرده و پياز و سير را در آن سرخ کنيد . سپس قطعات سير را در آورده و بيرون بريزيد . تخم مرغ را هم زده و نمک و فلفل سياه و اويش مخلوطش کنيد .


آنگاه پنير هلندي رنده کرده ، اسفناج و قطعات نان خشک و پياز و يک قاشق سوپخوري روغن زيتون بآن اضافه کنيد . ديگچه را پاک کنيد تا اثري از پياز در آن باقي نماند . سپس بقيه روغن را در ديگچه ريخته و بگذاريد گرم شود . همينکه روغن زيتون گرم شد مخلوط فوق را در آن ريخته و بگذاريد روي آتش ملايم بپزد .


براي اينکه قسمت فوقاني مخلوط فوق بپزد ، آن را لحظه اي چند زير دستگاه کباب سرخ کن گرم قرار بدهيد .


بیشتر بخوانید  سالاد روسی،شیک و خوشمزه برای میهمانی های شما

دیدگاهتان را بنویسید