به گزارش خبرنگار فارس توکیو ، ره طاهره طاهریان با نگاهی به سه روز از آغاز رسمی المپیک گفت: المپیک آن دوره تاکنون برای ما بسیار شیرین بوده است. مدال طلای آقای فرووی یک اتفاق استثنایی است که نباید از آن غافل شد. حتی برای من شگفت آور بود که ما می توانستیم در روز اول المپیک مدال طلا بگیریم.
وی افزود: ما در ابتدای مسابقه هرگز مدال نگرفتیم ، بنابراین باید آن را به فال نیک بگیریم. جدیت و تلاش آقای فرووی و قاب فنی ، راهنمایی رئیس فدراسیون و پشتیبانی وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک او این نتیجه را مفید قرار داد.
نایب رئیس کمیته ملی المپیک ایران همچنان نازنین مولای را صدا می زد و نتیجه ای را که به دست آورد شاهکار خواند: یادم هست که سال ها پیش ، هنگامی که قایقرانی بانوان در یک رویداد بین المللی شرکت می کرد ، قایق دختران ایرانی برگشت ، که همان یک شوخی و گاهی تحقیر برای ورزش زنان ، اما اکنون ، چند سال بعد ، می بینیم که دختر قایقران ما در بزرگترین سطح ورزش در جهان با بزرگان این رشته رقابت می کند.
طاهریان ادامه داد: کاری که نازنین تاکنون انجام داده شاهکاری است که نباید از آن غافل شد. این نتیجه نشان می دهد که اگر بخواهیم سرمایه گذاری کنیم حالت خوبه در ورزش بانوان قهرمانان ایران نتایج بسیار خوبی را گزارش می دهند.
وی تاکید کرد: انگیزه دختران برای ایستادن روی سکوهای قهرمانی بیشتر از مردان است. همه ما عملکرد ثریا آقایی را در اولین مسابقه دیدیم و دیدیم که چگونه او قدرت خود را به حریف نشان داد. زنان به اندازه مردان در ورزش دیده نمی شوند و به دنبال فرصت هایی برای نشان دادن و اثبات خود هستند. بنابراین ، با توجه بیشتر ، قطعاً شاهد موارد بهتری در بخش زنان خواهیم بود. باید بپذیریم که ، به استثنای چند رشته محدود ، تمرکز اصلی روسای فدراسیون ها در بخش مردان است. در حالی که دختران ثابت کرده اند که این دیدگاه باید تغییر کند و آنها توانایی زیادی برای پیروزی در مسابقات مهم جهانی دارند.
نایب رئیس کمیته ملی المپیک با اشاره به حضور خود در سالن های مختلف برای مشاهده تلاش های نمایندگان ایران در زمینه های مختلف گفت: تلاش تیم ملی والیبال مقابل لهستان را از نزدیک دیدم و به عنوان یک متخصص ورزش ، این یک موفقیت عالی است «رقابت در سالن هایی که برای تماشاگران خالی است و در سکوت ، آسان نیست. ویروس کرونا این شرایط را به بازی های المپیک تحمیل کرد ، اما در همان شرایط می بینیم که ورزشکاران در رشته های مختلف مانند والیبال ، بسکتبال ، تیراندازی ، بدمینتون ، قایقرانی و سایر رشته ها. آنها تمام تلاش خود را کردند تا بهترین عملکرد را داشته باشند.
طاهره طاهریان در مورد توصیه کمیته بین المللی المپیک برای انتخاب دو حامل پرچم و تصاویر گرفته شده در افتتاحیه پس از توصیه ، گفت: IOC موضوع عدالت جنسیتی را دنبال می کند تا تبعیض بین زنان و مردان در ورزش را برطرف کند. پیش از این در چندین مورد شاهد حضور پرچم داران زن در کاروان های کشورهای مختلف از جمله ایران بودیم ، اما از آنجا که فرصت بیشتری برای پرچم داران به قهرمانان کشورها داده می شود و معمولاً تعداد زنان قهرمان کمتر از مردان است ، البته زنان فرصت های زیادی نداشتند.
وی افزود: البته باید به نکته ای در این زمینه توجه کنیم. مهمتر از بحث پیشرو ، تلاشهای کمیته بین المللی المپیک برای افزایش اعتبار زنان ورزشکار است. توصیه به علامت گذاری برای زنان ، اقدامی نمادین است که به همه کشورهای جهان گفته می شود که زنان باید از امکانات ورزشی کشورهایشان سهم مساوی داشته باشند ، زیرا حتی در برخی از کشورهای پیشرفته ، ورزش زنان از اهمیت دوم برخوردار است.
انتهای پیام /