اقدام دیرهنگام زوجین برای حل طلاق عاطفی



یک زوج درمانگر و یک مشاور خانواده گفتند که درگیری خانوادگی طبیعی است ، اما حل تعارض به مهارت احتیاج دارد. وی گفت: “ما آمار قابل اعتمادی در مورد جدایی عاطفی نداریم و متأسفانه زوج هایی که جدایی عاطفی را تجربه کرده اند خیلی دیر هستند ، گاهی اوقات 10 یا حتی 15 سال بعد” طلاق عاطفی برای حل این مشکل به درمانگر مراجعه می کند.

به گزارش ایسنا ، روایت دکتر فریبا وی در وبینار “توانمندسازی دختران برای ازدواج” گفت: “اگرچه درمانگران می توانند در چنین شرایطی به زوجین کمک کنند ، اما سالها طول می کشد تا زوجین به یک طلاق عاطفی برسند ، اما انجام این کار مدت زمان زیادی طول می کشد.” این شرایط را درمان کنید ، که برای تغییر شرایط نیاز به مشارکت زنان و مردان دارد.

این خانواده درمانی ادامه داد: در بیشتر موارد ، ما به زوجینی که از طلاق عاطفی رنج می برند توصیه می کنیم تا به نیازهای عاطفی یکدیگر توجه کنند ، اختلافات و اختلافات فکری را بپذیرند و با آموزش مهارت هایشان زندگی خود را از نو بسازند. پیشینیان می دانستند که چگونه تعارضات زناشویی را به خوبی حل کنند و این مهارت را نسلی به نسل دیگر به یکدیگر منتقل می کنند و روشن می کنند که چنین ساختار مستحکم خانوادگی و خوشبختی بین همسران پایدار خواهد ماند.

این روان درمانگر معتقد است كه تمایل به ازدواج مشكلی است كه از كودكی برای افراد وجود دارد و كودكان می خواهند در بازیهای كودكی خود ازدواج كرده و عروس و داماد شوند ، بنابراین این آرزو در بزرگسالی نیز وجود دارد ، بنابراین بیشتر دختران و پسران كه با هم ملاقات می كنند به قصد ازدواج و آنها می خواهند این آشنایی انجام شود.

وی رفع نیاز به “نوازش” را از مزایای ازدواج می داند و تصریح می کند: نیازهای اساسی انسان مانند نیاز به عشق ، محبت ، تعلق ، بقا ، آزادی ، قدرت و … در ازدواج راضی هستند و یک نکته مهم این است که در ازدواج نیازهای طرفین باید برآورده شود. ازدواج باید یک رابطه برنده باشد و این همان موضوعی است که اگر رعایت نشود ، زوجی را خواهیم دید که اگرچه زندگی خود را با عشق و علاقه آغاز می کنند ، اما رضایت و عشق شوهر خود را دریافت نکرده اند.

بیشتر بخوانید  دانلود سریال نیسان آبی قسمت ۱۲ (دوازدهم) رایگان و کامل

این روانشناس در ادامه با تأکید بر اینکه ما باید یک نگاه جامع به مسئله ازدواج داشته باشیم ، ادامه داد: در معنای اساسی زندگی ، معنای ازدواج نیز وجود دارد. اگر ازدواج را هدفی برای تأمین نیازهای اقتصادی و عاطفی ، تنهایی و … بدانیم ، با مشکل روبرو خواهیم شد. ما در کنار شریک زندگی خود بزرگ می شویم و می توانیم به یکدیگر کمک کنیم و این نگاه صحیح در مورد ازدواج است. یک هدف و فکر بزرگ برای ازدواج وجود دارد که برای این منظور ابتدا باید هدف زندگی خود را پیدا کنیم ، این که در راه رسیدن به هدف باشیم و با تعیین اساس و معنی زندگی خود ، فرد مناسبی را در راه خود پیدا کنیم.

ناری با اشاره به ترس جوانان از ازدواج به دلیل مشکلات اقتصادی و تأکید بر اینکه ترس از ازدواج عوامل مختلف اجتماعی ، فرهنگی و … دارد ، افزود: مشاهده طلاق دیگران یا جدایی عاطفی یکی از دلایل ترس جوانان از ازدواج است ازدواج گاهی ترس از ازدواج ضعف در مهارت هایی مانند مهارت های زندگی ، تصمیم گیری و مسئولیت پذیری است. خانواده ، مدرسه ، دانشگاه و جامعه وظیفه آموزش این مهارت ها را بر عهده دارند. بسیاری از تصمیمات دختران و پسران جوان احساسی است و منطقی نیست. جوانان تکانشی تصمیم و انتخاب می گیرند. بعضی اوقات والدین در مورد مسائل مختلف تصمیم گیری می کنند ، زیرا فرزندان خود را به آنها علاقه مند می کنند ، در حالی که آنها را یاد می گیرند تا آگاهانه تصمیم گیری و انتخاب کنند.

بیشتر بخوانید  آغاز به کار موفقیت‌آمیز بزرگترین آسیاب گلوله‌ای سنگ آهن کشور توسط متخصصان داخلی

این زوج درمانی معتقدند که انتخاب منطقی نیاز به قدرت انتخاب و آگاهی دارد. جوانان همچنین باید در نظر داشته باشند که با یک فرد ازدواج نمی کنند بلکه با یک خانواده ازدواج می کنند ، زیرا آنها با خانواده شوهر در ارتباط هستند و بسیار مهم است که خانواده ها ، دختران و پسران با هم ازدواج کنند.

این خانواده درمانگر با تأکید بر اهمیت مهارت تصمیم گیری در ازدواج ، گفت: مهارت های تصمیم گیری را باید از کودکی به کودکان آموخت و کودکان باید یاد بگیرند که چگونه اشتباه کنند و عواقب تصمیمات خود را بپذیرند.

به گفته وی ، گاهی اوقات سو m برداشت ها و اشتباهات شناختی همسران منجر به سوings تفاهم می شود و افراد رفتار خانواده همسر را از قبل تعیین می كنند و این امر منجر به اختلافاتی می شود كه همسران باید از این تعصبات و اشتباهات شناختی اجتناب كنند.

این داستان با تأکید بر اهمیت اعتماد به نفس دختران در شکل گیری زندگی مشترک ادامه داد: “دختران باید بدانند که وقتی مردی شما را دوست دارد ، به این معنی است که او به دنبال یک فرد خاص و خاص مانند شما است ، پس آن را داشته باشید اعتماد به نفس و بیش از همه “به جنبه های خاص خود نگاه کنید. خودتان را از خارج و از داخل بپذیرید که این احساس ارزشمند برای قدرت زندگی زناشویی شما بسیار مهم است.

به گزارش ایسنا ، در قسمت دیگر این مراسم ، محمود سیددانلو معاون امور اجتماعی و فرهنگی اداره کل ورزش و جوانان استان تهران گفت: “ما باید به توانمند سازی دختران در آموزش ، دانشگاه ها و .. دختران عوض می شوند. ما باید شرایط ازدواج را به یک ازدواج آسان تر و معنوی در زمینه نیازها و سیاست های جوانان منتقل کنیم. برای توانمند سازی دختران و به دلیل تغییر شرایط جامعه از روز به روز ، ما باید فعالیت ها و سیاست های خود را تغییر دهیم و ابتدا همه دانشمندان و جوانان باید دید عاقلانه ای نسبت به مشکلات دختران و پسران داشته باشند.

بیشتر بخوانید  تمرکز دشمن بر جنگ شناختی با ابزار رسانه‌ای

سیدانلو اولین نهاد توانمندسازی دختران را “خانواده” خواند و گفت كه آموزش و پرورش و آموزش عالی نقش مهمی در این زمینه دارند و كتابهای درسی باید متناسب با جامعه در حال تغییر تغییر كنند.

وی با تأکید بر اهمیت توزیع عادلانه امکانات در همه استانها برای توانمندسازی دختران ، ادامه داد: ما باید برای توزیع امکانات ، علم ، دانش و آگاهی اطلسی از عدالت ایجاد و توسعه دهیم. امکاناتی را برای دختران فراهم کنید تا با توزیع عدالت از دانش ، امکانات و زیرساخت ها بهره مند شوند. امیدوارم بتوانیم اطلس واحدی تولید کنیم که نیازهای آن متناسب با نیازهای جوانان و متناسب با شرایط فرهنگی و مذهبی ما باشد و هر سازمان و ارگانی بتواند در قالب توانمندسازی دختران فعالیت کند.

سیدانلو با اشاره به مسئله جمعیت و تولد و بیان اینکه به دلایل مختلف اشتغال و اقتصاد شاهد افزایش سن ازدواج هستیم ، افزود: “آفرینش از طریق ازدواج شکل می گیرد و به اراده خداوند ما خالق تولید مثل و زندگی انسان “در این راستا ، باید خیرین بحث ازدواج تشویق شوند و شرایط بهتری فراهم شود تا كمك آنها مثمر ثمر نباشد. وامهای غیركارآمد ، تصمیمات كابینه برای مسكن ارزان قیمت برای جوانان و تقویت موسسات خیریه همچنین می توانند در حال حاضر ، حتی جوانان فرصت اجاره خانه ندارند ، كه با تدابیر قابل حل است و این غیرممكن نیست.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید