ایسنا / فارس یک مددکار اجتماعی ، با اشاره به ادامه اثرات منفی محتوای اخبار و انتشار اطلاعات در مورد شیوع ویروس کرونا در روان انسان ، لزوم توجه به اقدامات روانشناختی برای برخورد موثر را متذکر شد.
زینب گلکار روز یکشنبه 27 تیر در یک نشست کاری گفت: حاشیه های منتشر شده در فضای مجازی برای بیماری کرونر قلب علی رغم عدم اطمینان و صحت این خبر ، بر افکار و احساسات مخاطبان تأثیر می گذارد.
وی گفت: “اخبار مربوط به شریان کرونر و تغییراتی مانند محدودیت های ارتباطات اجتماعی و نگرانی های مربوطه پیامدهای روانی جدی برای افراد و بزرگسالان مبتلا به اضطراب و بنابراین کودکان و سایر اعضای خانواده با اضطراب ایجاد کرده است.”
گلکار گفت: در مواجهه با این نگرانی ها و مشکلات و نگرانی های روانی ، لازم است اقدامی انجام شود و مهارت هایی را کسب کنید که به آنها اعتماد می کند تا از مشکلات جدی و آسیب روانی هنگام مبارزه با ویروس کرونا جلوگیری کند.
وی ادامه داد: در روانشناسی ، یک روش و مهارتی به نام “خودتنظیمی” وجود دارد که می تواند برای مقابله با تاج استفاده شود ، بنابراین عادت های بهداشتی ، مانند دست شستن حداقل 20 ثانیه ، لمس نمی کنند و در مقابل وسوسه ها مقاومت نمی کنند. مانند مسافرت و برگزاری دوره ها و غیره آنها باید ایجاد ، تقویت ، مدیریت و کنترل شوند.
این کارشناس بهداشت روان با بیان اینکه توانایی تعادل هنگام دریافت اخبار و دانستن اطلاعات مختلف باید در خود فرد ایجاد و تقویت شود ، گفت: دانستن اخبار و موضوعات روز خوب است اما گوش دادن و تکرار اخبار بسیار خسته کننده است مردم و گاهی اوقات ترسناک و استرس زا است. داشتن مهارت تعادل می تواند در این زمینه به فرد کمک کند.
وی افزود: یکی از روش ها و اقدامات روانشناختی برای مقابله با بیماری کرونر قلب داشتن نوعی مراقبت از خود و به عبارت دیگر به جای داشتن اضطراب و وسواس فکری عملی است که نتیجه افکار منفی در مورد کرونر است. بیماری قلبی ، شما می توانید از یک سیستم بهداشتی مناسب و کنترل محیط استفاده کرده باشید.
گلکار گفت: “آنچه هرکسی می تواند در هر بحرانی انجام دهد ، اعم از عروق کرونر یا غیر عروق کرونر ، تمرکز بر روز و مواردی است که کنترل آنها را بر عهده دارد.”
وی توضیح داد: “مردم نمی توانند جهش ویروسی یا عفونت خود و دیگران را با تاج به طور کامل کنترل و مدیریت کنند ، از طرف دیگر ، آنها قادر به از بین بردن ترس و احساسات و افکار منفی در مورد این اپیدمی نیستند.” اما آنها می توانند تغییر دهند در حال حاضر آنچه هستند و سطحی از سازگاری ایجاد می کنند ، یعنی مهارتهای حل مسئله آنها را بهبود می بخشند.
این مددکار اجتماعی افزود: “بهبود نگرش ها ترس ها و نگرانی های غیر ضروری و غیر منطقی را از بین می برد ، بنابراین برای پیگیری زندگی روزمره و سطح اضطراب و نگرانی ناشی از همه گیری ، آرامش برای مردم تضمین می شود.” سازگاری کرونر تا بتوانند روال خود را به صورت نسبی حفظ و دنبال کنند.
انتهای پیام