معاملات رفاه در بهمن ماه 1396 متوقف شد و هم اکنون پس از تحقق الزام قانونی بورس ایران مبنی بر انتشار به موقع کلیه اطلاعات و گزارش های مالی، نماد این شرکت در بازار سرمایه بازگشایی شده است.
پس از انتصاب محمدرضا نمازی به مدیرعاملی فروشگاه های زنجیره ای رفاه در اردیبهشت ماه سال جاری، وی و سهامداران این مجموعه تلاش زیادی برای بازگشایی نماد رفاه در بورس کردند که در نهایت در 9 آبان ماه سال جاری اتفاق افتاد. سال. پیوست
محمدرضا نمازی، مدیرعامل فروشگاه های زنجیره ای رفاه در جمع خبرنگاران گفت: خوشحالم که پس از چهار سال نماد فروشگاه های رفاه در بورس بازگشایی شد. تلاش زیادی در زمینههای مختلف برای تحقق این امر انجام شد.»
نمازی با اشاره به روند رشد مثبت رفاه گفت: در نتیجه سیاست توسعه و افزایش چشمگیر تعداد فروشگاه های شرکت، افزایش کالاهای تحویلی، بهبود مراحل خرید، برنامه ریزی مناسب رویدادها و کمپین های فروش ویژه و تقویت از فروش سازمانی، درآمدهای عملیاتی حاصل شد که در دوره منتهی به 31 خرداد 1401، ارزش شرکت بالغ بر 79000 میلیارد ریال بوده که نسبت به مدت مشابه سال 1400 رشد فوق العاده 50 درصدی داشته است.
وی افزود: خبر خوش برای سهامداران رفاه این است که 70 درصد سود بین این عزیزان تقسیم می شود و مابقی واریز می شود با وجود اینکه اکثر شرکت ها با تصمیم هیئت مدیره سود سهام خود را به سود انباشته تبدیل می کنند. “
مدیر عامل فروشگاه های زنجیره ای رفاه با اشاره به روند توسعه فروشگاه ها در شش ماهه نخست سال جاری، گفت: میانگین تعداد فروشگاه های این شرکت در شش ماهه اول سال 1401، 1085 فروشگاه فعال بوده است که به معنای یک رشد قابل توجه 59 درصدی نسبت به مدت مشابه در سال 1400. و این روند در نیمه دوم سال با شتاب بیشتری ادامه خواهد یافت و حدود شش هزار متر مربع به مساحت فروشگاه های سراسر کشور افزوده خواهد شد.
روابط عمومی فروشگاه های زنجیره ای رفاه