اعمال ماه ربیع الاول چیست


آثار ماه ربیع الاول چیست؟ شب اول ربیع الاولاء 1400 فعالیت می کند

چگونه با ایران بمانیم تا از اقدامات خاخام اول مطلع شویم. همچنین چگونه می توان شادی و برکت این ماه را از ایران پذیرفت؟

اولین شب:

این شب را «لیله المبیت» می گویند. و در غار ثور پنهان شد و امیرالمؤمنین علی علیه السلام برای فریب دشمنان در بستر رسول خدا صلی الله علیه و آله خوابید.

آیه این است: برخی از مردم (با ایمان و عبادت) جان خود را به رضای خدا می فروشند و خداوند نسبت به بندگانش مهربان است»(1) بر او نازل شد. (2)

سال هجرت رسول خدا ص. آغاز تاریخ مسلمانان است و تحول بزرگی در جهان اسلام رخ داده است.

1- روزه گرفتن به شکرانه سلامتی پیامبر اکرم و امیرالمومنین از گزند کافران و مشرکان در ربیع الاول اول.

2- خواندن زیارت پیامبر صلی الله علیه و آله در این روز.

روز هشتم:

در روز هشتم ربیع الاول سال 206 شهادت امام حسن عسکری (علیه السلام) به روایتی اتفاق افتاد و از آن روز به امامت حضرت صاحب الزمان، هیأت بن الحسن – عجل الله تعالی فرجه الشریف – رسید. عزیمت او – آغاز شد. (3)

در این روز مناسب است زیارت امام حسن عسکری علیه السلام را بخوانیم.

روز دهم:

روز عقد رسول خدا(ص) با حضرت خدیجه کبری(س) زمانی است که رسول خدا(ص) 25 ساله و حضرت هادیجه(س) چهل ساله بودند. به همین دلیل روزه گرفتن در این روز مستحب شکر است. (4)

روز دوازدهم:

به گفته مرحوم شیخ کلینی و مسعودی و نیز محبوب اهل سنت، این روز مصادف با میلاد با سعادت پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله) است. (5)

بیشتر بخوانید  آخرین عکس منتشر شده از فرزندان مایکل جکسون

همچنین در این روز رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) پس از 12 روز در راه مکه و مدینه وارد مدینه شد. (6) و نیز روز انقراض حکومت بنی مروان در سال 132. (7)

اقدامات مستحب تا به امروز به برکت ناپدید شدن حکومت اموی دو مورد است:

1- پست.

2- دو رکعت نماز مستحبی که در رکعت اول بعد از حمد سه مرتبه سوره کافرون و در رکعت دوم بعد از حمد سه مرتبه در سوره توحید خوانده می شود.

روز چهاردهم:

در همان روز در سال 1364 یزید بن معاویه کشته شد. (8)

پس از سه سال و نه ماه خلافت و جنایات بزرگ – که مهمترین آنها واقعه کربلا و شهادت ابی عبدالله الحسین (علیه السلام) و یارانش بود – به زندگی ننگین خود پایان داد. سال ها. از سی و هفت سالگی در منطقه حوران جسدش در دمشق به خاک سپرده شد اما اکنون اثری از او نیست. (9)

شب هفدهم:

بر اساس روایات رایج شیعه، شب ولادت حضرت خاتم الانبیاء (ص) پیامبر بزرگ اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) شب بسیار مبارکی است. (10)

1- گسل به نیت روز هفدهم ربیع الاول. (فلاح السائل، صفحه 61)

2) روزه: فضیلت های فراوانی از جمله سیره ائمه معصومین علیهم السلام برای آن ذکر شده است: هر کس روز هفدهم ربی را روزه بگیرد، خداوند ثواب یک سال روزه را برای آن تعیین می کند. (اقبال ص 603)

3) صدقه دادن و انفاق و شاد كردن مؤمنان و رفتن به زيارت براي ديدن معروف. (همان سند)

بیشتر بخوانید  جمعه جمعه احتمال بارش باران در پایتخت - آژانس مهر ایران و اخبار جهان

4) زیارت رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) از نزدیک و دور از آن امام منقول است: هر که قبر من را بعد از مرگم زیارت کند مانند کسی است که در زمان حیاتم به سوی من حرکت کرد، اگر نمی توانید. از نزدیک به من سر بزن، از دور به من سلام برسان (هر چه به من می رسد). (همان، ص 604)

5) همچنین مستحب است زیارت امیرالمؤمنین علی علیه السلام در این روز همراه با همان زیارتی که امام صادق علیه السلام در چنین روزی در جوار معبد مطهر آن حضرت زیارت کردند. . (همان، ص 608) (این زیارت در قسمت زیارت مفاتیح آمده است).

6) ادای احترام، ادای احترام و بزرگداشت این روز بسیار مناسب است.

از این رو سزاوار است که مسلمانان با برگزاری جشن ها و مجالس با شخصیت پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله و سلم و سیره و تاریخ آن حضرت بیشتر آشنا شوند و از آن برای ساختن جوامع اسلامی و محمدی استفاده کامل کنند. .

همچنین یک سال قبل از هجرت رسول خدا (صلی الله علیه و آله) معراج آن حضرت در چنین شبی واقع شد. (11)

روز هفدهم:

همانطور که گفتیم در بین علمای امامیه مشهور است که روز هفدهم ربیع الاول روز ولادت با سعادت رسول خدا محمد بن عبدالله (صلی الله علیه و آله و سلم) است و مشهور است که ولادتش در مکه واقع شد و زمان ولادتش در سحرگاه روز جمعه سال عمومی فیل بود. (12) (سپهسالار فیل سالی است که ابراهیم با لشکریان خود سوار بر فیل آمد تا کعبه را ویران کند، ولی همه آنها نابود شدند).

بیشتر بخوانید  فروش فوق العاده محصول خاص سایپا از فردا آغاز می شود + قیمت

همچنین در چنین روزی در سال 83 هجری قمری امام صادق علیه السلام به دنیا آمد و از این رو بر اهمیت این روز افزوده شد. (13)

گرچه آغاز ماه ربیع الاول با خاطره غم انگیز و حزن انگیز شهادت امام حسن عسکری علیه السلام همراه است و بنا به روایتی مجهول در دوازدهم میلاد آن حضرت و حضرت صادق است. (علیه السلام) نیز هفدهم این ماه است که ماه شادی و جشن است.

از زمان هجرت پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) در این ماه که منشأ تحولات عمیقی در جهان اسلام و بخش‌ها و شکوه‌های مسلمانان و همچنین داستان‌هایی درباره لیلة المبیت بوده است. ، و آغاز. حضرت امام بقیة الله علیه السلام مصادف است با شهادت پدر بزرگوارش.

من میفهمم

دیدگاهتان را بنویسید