اعلام آمادگی شرکت پارس واگن برای ترمیم ناوگان حمل و نقل عمومی اراک


به گزارش خبرگزاری فارس از اراک ، به نقل از روابط عمومی شرکت واگن پارس ، سعید بیاتیان در بازدید از شرکت واگن پارس اظهار داشت: این بازدید به منظور هماهنگی در امر بازسازی اتوبوس ها و ناوگان حمل و نقل عمومی در اراک انجام شده است.

وی با اشاره به پایان عمر مفید ناوگان حمل و نقل شهرستان ، افزود: عمر 10 ساله ناوگان اتوبوسرانی کشور به پایان رسیده و باید آنها را بازیابی کرد و اراک نیز از این قاعده مستثنی نیست.

شهردار اراک گفت: آخرین باری که اتوبوس های جدید وارد ناوگان حمل و نقل عمومی اراک شدند سال 96 بود که 50 واحد به ناوگان تزریق شد اما از طرف دیگر به دلیل بیماری هنوز شاهد شرایط مطلوبی در این ناوگان نیستیم. ویروس کرونا و با کاهش سفرهای شهری ، اپراتورها نیز تحت فشار هستند.

بایاتسیان با تأکید بر لزوم برنامه ریزی برای بهبود وضعیت ناوگان در صورت پایان دوره تاجگذاری گفت: “احتمال بازگشایی مدارس در اول اکتبر وجود دارد و مطمئناً در این وضعیت با بحران روبرو خواهیم شد. بنابراین ، موضوع بازیابی ناوگان اتوبوسرانی اراک در دستور کار قرار گرفت. “پس از مشاوره با برخی از شرکت های تولیدی ، شرکت پارس واگن نیز آمادگی خود را برای به روزرسانی اتوبوس ها اعلام کرد.

وی گفت: در همین راستا شرکت پارس واگن برای نوسازی بدنه ، اتاق و کابین اعلام آمادگی کرد و با توجه به واگذاری این شرکت به گروه صنعتی مپنا و انجام فعالیت های جدید ، امروز از این شرکت بازدید شد.

بیشتر بخوانید  آخرین وضعیت اجرای سامانه مودیان

شهردار اراک با اشاره به اینکه همزمان با بازسازی اتوبوس ها بحث برق رسانی اتوبوس ها در دستور کار است ، افزود: اخیراً شرکت مپنا دو دستگاه اتوبوس برقی تولید و تحویل داده است. شهرداری مشهد بر این اساس ، تصمیم بر این شد که شرکت واگن پارس اراک نیز دستگاهی بسازد در قالب به عنوان مثال ، در اراک ، در صورت نهایی شدن ، پروژه مرمت اتوبوس های ناوگان حمل و نقل اراک باید به این شرکت واگذار شود و آنها به جای گازوئیل و گاز برق می شوند.

بیاتیان اظهار داشت: البته برق رسانی به اتوبوس ها باعث کاهش مصرف سوخت و آلودگی می شود و اتوبوس ها می توانند با برق و شارژ 200 کیلومتر مسافت را طی کنند.

وی افزود: با توجه به اینکه پارس واگن بازسازی را فقط روی بدنه ، اتاق و کابین انجام می دهد و شامل بازسازی موتور و گیربکس نمی شود ، شهرداری اراک نیز در حال برنامه ریزی برای تعمیرات موتور همراه با تعمیرات خارجی است ، اما با توجه به با توجه به ظرفیت بالای شرکت مپنا و پارس واگن ، سرعت کار قطعاً بالا خواهد بود.

شهردار اراک خاطرنشان کرد: شهرداری اراک و شرکت واگن پارس نیز پروژه احداث دو سوله ورزشی و مشارکت در موضوعات برنامه ریزی عمرانی و شهری را در دستور کار دارد که به زودی تهیه می شود. و حمل و نقل عمومی شهر اراک را از واگن فار امضا کردند.

انتهای پیام /


دیدگاهتان را بنویسید