اعتماد به نفس منجر به کارآفرینی / ایجاد 90 شغل برای زنان در مرحله اول واحد تولید لباس


به گزارش نمایندگی فارس از خرم بید ، مدتی پیش فراخوانی برای آموزش و جذب نیرو از تعاونی زنان به منظور ایجاد بزرگترین کارخانه تولید پارچه های گرد و لباس بافتنی در استان فارس در صفاشهر توجه من را به خود جلب کرد.

تصمیم گرفتم از این کارگاه تولیدی بازدید کنم و با روند اجرای این پروژه آشنا شوم.

بر این اساس ، وقتی من راه اندازی شدم و به مرکز فنی و حرفه ای شهر رفتم ، که از طریق تفاهم نامه همکاری با کارآفرین در بحث آموزش و پرورش و حرفه آموزی همکاری کردم ، در آنجا با خدیجه صادقی ، جوان کارآفرین 36 ساله ، آشنا شدم که مجبور شد اشتیاق بخواهید و بتوانید احساس کنید.

در سالن بدنسازی دیدم که کارآموزان زیر نظر استادان با ذوق وصف ناپذیری تمرین می کنند.

کارآفرین جوان ما مرا به بازدید از سالن آموزش و سالنهای تولید دعوت کرد ، در سالن آموزش دیدم که کارآموزان تحت نظر استادان با ذوق وصف ناپذیری آموزش می بینند ، زیرا پس از دریافت امنیت لازم کار در سالنهای تولید کار خواهند کرد. برای سرعت بخشیدن به تلاش های یادگیری و یادگیری و کاهش دوره آموزشی مورد نیاز راه اندازی شده است در قالب فشرده شده نقش موثری داشت.

سپس به سالن های تولید رفتم ، کارگران وظیفه خود را انجام دادند ، یکی یقه را دوخت ، یکی آستین ، یکی دکمه ها ، دیگری آهن و دیگری آن را بسته بندی کرد و در جعبه قرار داد تا باران های تولیدی سفارش داده شود پیشرفت. آغاز فصل پاییز باید آماده باشد و به بازار ارسال شود. خلاصه اینکه صدای زندگی و اعتماد به نفس کارفرما و کارگران در این سالن ها مربوط بود و من از این فرصت استفاده کامل را کردم و پشت میز یکی از کارگرانی که مرا برای چای برد ، نشستم و زمینه را برای گفتگوی صمیمی با کارآفرین:

ابتدا از او خواستم که خودش را معرفی کند و در مورد اهداف و انگیزه خود برای من و خوانندگان این گزارش صحبت کند:

صدای چرخ خیاطی ، دوخت پارچه های دوخته شده و اتو زدن سمفونی ریتمیک در جهت تولید در گوش من پخش شد که کارآفرین اعلام کرد: من خدیجه صادقی هستم ، 36 ساله و اهل صفاشهر هستم ، سه فرزند دارم و در تهران تقریباً در 19 سالگی بود. اول ، در سال 1987 ، من برای یکی از دوستان نزدیکم که تجهیزات پزشکی و واحد نساجی مرتبط داشت کار می کردم و یک روز برای گرفتن دستور کار به بیمارستانی در تهران رفتم. با اينكه در بازدید قبلی مدیر بازاریابی این واحد تولیدی از این بیمارستان و عدم امکان دریافت سفارش ، ضمن جلب اعتماد مدیر بیمارستان ، از طریق بازاریابی مناسب و معرفی محصول توانستم سفارش قابل توجهی از این مرکز پزشکی دریافت کنم. ، که باعث تعجب و تشویق دوستان و مدیر فنی من شد.

با علاقه و تجربه دست خالی و اعتمادی که حاج آقا طراوت ، عمده فروش قدیمی در بازار نساجی تهران ، به من داد و 500 میلیون تن پارچه را به صورت اقساطی به من داد ، یک کارگاه بافندگی راه اندازی کردم.

وی گفت: “از سال 1989 ، با علاقه و تجربه ای که با دستان خالی بدست آمده و اعتمادی که حاج آقا طراوت ، یک عمده فروش قدیمی در بازار نساجی تهران ، به من داده و 500 میلیون تن پارچه با پرداخت ، به من داده است ، کارگاهی برای تولید لباس ، که من شروع به بافتن آن کردم و تا سال 1998 ، با توجه به نیاز بازار و ثبت سفارش ، انواع تی شرت ، ژاکت ، ژاکت ، کت ، کت ، شلوار ، ست ورزشی و غیره را تولید و ارسال می کند. به فروشگاه های عمده و خرده فروشی در بازار تهران و حتی صادرات به عراق ، ارمنستان ، آذربایجان و افغانستان من کردم.

بیشتر بخوانید  زمان ورود پیکر آتیلا پسیانی به ایران

از او پرسیدم چه انگیزه ای برای راه اندازی یک کارگاه تولیدی بزرگ دیگر در هورامبید و صفاشهر ایجاد کردید؟

صادقی افزود: استان فارس هنوز در بحث تولید پوشاک و منسوجات کارهای زیادی برای انجام دارد ، بنابراین علی رغم وجود چندین کارگاه تولید نظامی در استان ، ما استان مصرف کنندگان در زمینه پارچه و لباس هستیم که بیشتر استان به استانهای دیگر احتیاج دارد ، خصوصاً در تهران یا حتی خارج از کشور تأمین می شود ، که خود باعث افزایش هزینه های تولید و مصرف و در نتیجه استفاده از فرصت های فرهنگی و سنتی استان و شهرها می شود ، اگرچه فرهنگ و تاریخ غنی از آداب و رسوم و لباس. در محصولات تولید شده لمس یا دیده نخواهد شد.

وی ادامه داد: بنابراین ، از سال 1998 ، با توجه به شناخت من از فرصتهای خوب شهر هورامبید ، داشتن بانوی واجد شرایط و خلاق در زمینه خیاطی و صنایع دستی و از همه مهمتر ، مأموریت من به عنوان یک کارآفرین اجتماعی محلی و متعلق به در زادگاهم ، به منظور ایجاد شغل و حمایت از تولید لباس با طراحی و مدل سازی ایرانی و همچنین مشارکت و توانمند سازی زنان در جامعه ، اقدامات اولیه اداری را آغاز کردم و طرحی را برای این کار ارائه کردم شهر.

وی گفت: نوع و ظرفیت خاص فعالیت اقتصادی شهرستان دامنه اشتغال زنان را تحت تأثیر قرار داده و کاهش داده است ، بنابراین طرح تأسیس این واحد تولیدی مورد استقبال کارگروه اشتغال شهری اقبال و بانوان و با ثبت تعاونی بنام خراموکوک فارس قرار گرفت. شرکت تولیدی برای چندین ماه ما در حال استخدام زنان خیاط واجد شرایط ، علاقه مند و ماهر ، دعوت از آنها برای همکاری در شهرستان هستیم و حدود 500 نفر در مراکز کار ما ثبت نام کرده و در مرحله اول ، 180 نفر از آنها براساس سطح تجربه و نیاز ، ما اغلب سعی در انتخاب دستیارانی از م supportسسات پشتیبانی کمیته امداد و بهزیستی و همچنین زنان خود اشتغالی ، کم سرپرستی و آسیب پذیر و آموزش مهارتهای رایگان از طریق شهر فنی و حرفه ای داشتیم. در پایان دوره ، در حالی که گواهی صلاحیت دریافت می کنید ، در یک کارگاه تولیدی کار می کنید.

این کارآفرین همچنین توضیح داد: در حال حاضر علاوه بر واحد آموزش ، دو واحد تولیدی با حدود 90 کارگر وجود دارد که با توجه به آمادگی 3000 متر سوله و درخواست انتقال 16000 متر زمین در صورت وجود زمین مورد نظر ، ارائه شده “درخواست از مقامات حداکثر ظرف مدت شش ماه ، ما با استفاده از تمام نخ و طرح ایرانی ، همچنین واحد برش و تولید لباس و مرحله تولید جوراب ، مراحل کامل تولید پارچه و پارچه را با بافت گرد اجرا خواهیم کرد. .

بیشتر بخوانید  نگاه عاشقانه محمدرضا گلزار به همسر جوانش

این کارآفرین جوان گفت: خط تولید سالانه 1500 تن پارچه تریکو در یک روند کامل رنگرزی ، گلدوزی ، مهره ، چاپ ، مهره گلدوزی و سپس برش و در نهایت تولید سه میلیون لباس در سال با توجه به آمادگی بازارهای مختلف هدف در کشور و صادرات. بازارهای هدف در خارج از ایران ، یکی از اهداف این پروژه طی دو سال آینده تکمیل این روند و زنجیره تولید با ظرفیت و تمایل به کارگیری و آموزش 900 کارگر سال آینده در برنامه توسعه این تعاونی

اکنون لباس های فصلی مورد نیاز بازار را در سه شیفت شبانه روزی با سایر کارکنان تولید می کنیم

وی افزود: اکنون در سه شیفت شبانه روز به همراه سایر کارمندان لباس های فصلی مورد نیاز بازار تولید می کنیم و در این راستا با توجه به نیاز بازار ، محصولات را یک فصل جلوتر آماده می کنیم و شاید کمتر باور نکنید بیش از سه ساعت در روز “من خواب و استراحت دارم.

من از او خواستم تا درباره موانع کارش به ما بگوید و او به شرح زیر توضیح داد: در ابتدای کار در بحث تهیه زمین برای ساخت کارخانه با موانع زیادی روبرو شدم و با توجه به اینکه کار تولید برای زنان است ، چندین بار مکان پیشنهادی برای زمین به 9 زن شاغل تغییر یافت ، اما با حمایت و پیگیری نماینده مجلس ، فرماندار و همکاری بخش فنی و حرفه ای ، ما کار خود را در سالن های این مرکز آغاز کردیم ، اما مشکل انتقال نهایی زمین همچنان ادامه دارد که امیدوارم به زودی مورد حمایت قرار گیرد. بگذارید این اتفاق بیفتد همانند آمادگی سوله ، سالن های لازم ، تجهیزات و عناصر سرمایه گذاری ، این روند انتقال زمین کند می شود.

آخرین سخنان بانوی کارآفرین در راه اندازی این کارگاه تولیدی این بود: سعی کردم هدف اصلی خود را برای استخدام و توانمند سازی زنان جامعه که نیاز به نهادهای حمایتی کمیته امداد و بهزیستی و سرپرست خانواده محروم دارند ، تعیین کنم. جامعه و گاه عزت نفس. آنها خود را از دست می دهند و ناامید می شوند. بنابراین ، برای ایجاد تعادل جنسیتی در جامعه ، سعی کردم آنها را وادار به تأمین معیشت و اشتغال نسبی کنند ، زیرا من در کار می بینم که این افراد توانایی ها و مهارت های عجیبی دارند که بعضاً افراد سالم مثلاً ندارند. یکی از افراد دارای معلولیت جسمی یکی از بهترین افراد در منطقه است یا من یک معلول دارم که کر و لال است و به عنوان یک صنعتگر برای رفع نقایص خیاط های دیگر کار می کند یا از فقر شدید کمک می گیرم. کارت بانکی وی با دریافت یارانه خود در نانوایی قرار می گیرد تا بتواند نان مورد نیاز خانه خود را تأمین کند.

با توجه به ثروت موجود ، سعی کردم هزینه های آموزش و سفر را تأمین کنم و با توجه به حقوق اداره کار (قابل افزایش به شش میلیون تن) و هزینه بیمه و حتی تشکیل صندوق حمایت از حوادث غیرمترقبه ، جهیزیه و بررسی مراکز کودکان خردسال این کارگران به منظور فراهم آوردن زمینه ای برای مشارکت و اشتغال آنها

بیشتر بخوانید  امروز املت رو متفاوت میل کن! | طرز تهیه املت ترکی +ویدئو

صادقی گفت: من سعی کردم هزینه های آموزش و سفر را تأمین کنم و با توجه به حقوق اداره کار (قابل افزایش به شش میلیون تن) و هزینه های بیمه و حتی تشکیل صندوق حمایت برای تأمین هزینه های پیش پرداخت ، با توجه به ثروت موجود ، من نیازی به درمان ، جهیزیه و در نظر گرفتن مهد کودک برای کودکان خردسال این کارگران در نظر نگرفته ام تا زمینه مشارکت و اشتغال آنها را فراهم کند و امیدوارم این چراغ راهی برای امید باشد که در قلب این افراد برافروخته می شود بچه ها. روز به روز برای من روشن تر و روشن تر می شود. عنوان مسئول این امر است.

در حالی که چای من سرد بود ، پای برخی از کارگران این تولید نشستم:

من ابتدا به سراغ فاطمه رفتم که از نظر جسمی معلولیت داشت و تحت حمایت مراقبت های اجتماعی بود و از او س askedال کردم که در مورد کارش در این محصول چه نظری دارد؟ مدیر کارگاه به من گفت که فاطمه یکی از بهترین عزاداران شهر بود.

فاطمه افزود: من به دلیل معلولیت لفظی و پایم مشکلات بیشتری نسبت به سایر زنان دارم ، زیرا متأسفانه در جامعه ما افراد معلول جسمی اعتماد کمتری دارند و در واقع می ترسند که اگر به ما شغلی بدهند ، تحویل کار خراب شود برای آنها “و من فکر می کنم بزرگترین مانع ورود به عرصه اشتغال و کارآفرینی افکار برخی افراد است ، اما در این کارگاه اعتماد به نفس پیدا کردم و همراه با سایر دوستانم با علاقه وصف ناپذیری در زنجیره تولید نقش دارم و از این نظر ابتدا از طرف خدا و سپس از خانم صادقی متشکرم که به من اعتماد کردید.

طاهره یکی دیگر از کارمندان این واحد تولیدی بود که با او صحبت کردم.

وی همچنین در یک سخنرانی کوتاه گفت: “من همیشه علاقه خاصی به این نوع کارها داشته ام و سعی کرده ام در این زمینه فعالیت درخشانی داشته باشم. جدا از داشتن مدرک کارشناسی ارشد در علوم کامپیوتر اما علاقه زیادی به خیاطی ، من چند سال پیش مدرک فنی داشتم. “اما از آنجا که پدر من نابینا است و مادرم سال ها پیش فوت کرد ، من به نوعی سرپرست هستم خانواده من توانسته ام زندگی خود را تأمین کنم و خانواده ام را اداره کنم اما به دلیل کمبود ثروت هرگز نتوانسته ام شغلی ایجاد کنم و اکنون که این ظرفیت آماده است خدا را شکر می کنم که می توانم قدمی برای کاهش مشکلاتم بردارم.

روخ آنگیز یکی دیگر از کارگران این واحد تولیدی بود که اگرچه بغض پنهانی در گلو داشت ، گفت: من دو دختر دارم و سرپرست خانواده هستم و به دلیل یک مدیر بد تحت پوشش یک موسسه کمکی قرار دارم که بعد از کار در این واحد تولیدی هنگام استخدام ، شغلی پیدا کردم که علاقه زیادی به من داشت ، امیدوارم بتوانم با تأمین هزینه اجاره من برای فرزندانم امرار معاش کنم.

انتهای پیام / n


دیدگاهتان را بنویسید