اطلاعیه جدید سازمان امور مالیاتی 1400 مالیات مشاغل / کدام مشاغل نیازی به گزارش ندارند؟



به گزارش سلام نو به نقل از انتخابات، سازمان امور مالیاتی در خصوص نحوه اجرای تبصره ماده 100 قانون مالیات های مستقیم اطلاعیه ای صادر کرد.

در اطلاعیه سازمان امور مالیاتی کشور در خصوص اعمال ماده 100 قانون مالیات های مستقیم آمده است: مالیات کشور با استفاده از ظرفیت قانونی تبصره ماده 100 تلاش کرد تا بخش زیادی از صاحبان مشاغل را قادر به پرداخت مالیات بر نیروی کار کند. 1400 مقطوع بدون ارائه اظهارنامه و مدارک مربوط به درآمدشان. و هزینه ها در این زمینه نکات زیر قابل توجه است:

1- به منظور افزایش شمول آگهی از ماده 100، با موافقت مرجع قانونی ذیربط، مقرر شد سقف فروش کالاها و خدمات مشمول این تبصره به 100 برابر معافیت موضوع ماده 84 افزایش یابد. قانون مالیاتهای مستقیم رجلا. به این ترتیب کلیه صاحبان مشاغلی که میزان فروش آنها در سال 1400 کمتر از این میزان باشد، می توانند از گزینه اسکناس بهره مند شوند. لازم به ذکر است که سقف بالای اسکناس با ماده 100 در سال گذشته حدود 16 میلیارد ریال بوده است. البته مؤدیانی که بر اساس اطلاعات سازمان مالیاتی بیش از 48 میلیارد ریال گردش مالی دارند، امکان استفاده از این مزایا را نخواهند داشت و باید اظهارنامه ارائه کنند.

2- به منظور رعایت اصل انصاف در مالیات دولتی مقرر شد برای هر یک از مودیان مالیات مقطوع بر اساس اطلاعات مالی ثبت شده تا کنون توسط آنها در سامانه های سازمان تعیین شود. این اطلاعات شامل مبالغ واریز شده در دستگاه‌های POS متعلق به مودیان، داده‌های مربوط به فروش آنها در گزارش‌های تراکنش‌های فصلی، میزان مالیات پرداخت‌شده در سال گذشته و سایر اطلاعات مرتبط است. مودیان محترم با ورود به درگاه الکترونیکی سازمان امور مالیاتی به نشانی mi.tak.gov.ir.
و با وارد کردن کد ملی خود می توانند اطلاعات خود را مشاهده کرده، از میزان مالیات مقطوع تعیین شده مطلع شده و آن را پرداخت و یا نصب کنند.

بیشتر بخوانید  افزایش سقف خرید قسطی بازنشستگان

3- با توجه به افزایش بهای تمام شده مشاغل و همکاران در ایام ولیعهد، ضرایب فعالیت کلیه مشاغلی که درآمد مشمول مالیات 1400 بر آنها محاسبه می شود، نسبت بین مالیات تشخیصی سال قبل را به میزان قابل توجهی تعدیل و در نظر گرفت. مالیات سال 1400 که از کسر مالیات ناراضی هستند می توانند به جای استفاده از تبصره ماده 100 درخواست دهند.

4- شرکت هایی مانند بنگاه های معاملات ملکی، نمایندگی های خودرو، آژانس های بیمه، دفاتر اسناد رسمی و بنگاه های معاملات ملکی که مدعی هستند بخشی از مبلغ واریزی که در حساب آن ها وجود دارد برای فروش نیست، می توانند از تبصره ماده 100 برای استفاده از اطلاعات استفاده کنند. فروش اسناد از طریق اتحادیه ها یا اتحادیه های مرتبط با درآمدهای مالیاتی معاونت امور مالیاتی و یا انتخاب گزینه ارسال درخواست.

5- با قدردانی از نمایندگان محترم اصناف و بازاریان به ویژه اعضای محترم هیئت رئیسه اتاق اصناف ایران و اتاق اصناف تهران که با شرکت در جلسات مشورتی و مشاوره ای فضای همدلی و همکاری را فراهم کردند. جلسات دلسوزانه و تعاملات دلسوزانه ایشان آماده برگزاری جلسات با نمایندگان محترم اتحادیه و پاسخگویی به سوالات و ابهامات می باشند.

دیدگاهتان را بنویسید