اصلاح تعرفه‌های مخابرات، سرمایه راکد را به جریان می اندازد



آنچه دیگران می خوانند:

فرامرز روزگار دبیر و عضو هیئت مدیره اتحادیه صنعت مخابرات در میزگرد تخصصی چالش ها و راهکارهای توسعه شبکه مخابراتی گفت: اصلاح تعرفه ها گام کوچک و موثری است که دیر برداشته شد اما منجر به افزایش درآمد شرکت مخابرات ایران و سرمایه گذاری های خوبی را به دنبال خواهد داشت

وی ادامه داد: اتفاق اصلی زمانی است که یک فرد فناوری اطلاعات می گوید چه باید کرد تا سرمایه گذار سر کار بیاید و وقتی کارفرمایان بزرگ فرصت توسعه پیدا نمی کنند، زنجیره تامین آسیب می بیند.

رستگار گفت: در مجموع اصلاح تعرفه ها باعث خروج سرمایه های راکد و تامین سلامت مردم می شود.

اصلاح تعرفه ها می تواند وضعیت فعلی را بهبود بخشد

دکتر داوود ادیب رئیس اتحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران در بخشی از سخنان خود در خصوص اصلاح تعرفه های مخابراتی در این نشست گفت: تعداد زیادی از تولیدکنندگان کشور در زمینه تولید، تحقیق و توسعه و دانش بنیان سرمایه گذاری کرده اند. شعار سال.. برخی از برنامه های کشور پیشرفت کرده است اما همچنان ویزای طلایی و ویزای استارت آپی داریم که باعث خروج اطلاعات و نخبگان از کشور شده و فضای کار در این حوزه تهدید می شود.

ادیب ادامه داد: شرکت های مخابراتی موتور محرکه دنیا هستند و می توانستند به صنایع مختلف منتفع شوند اما در کشور ما مخابرات مظلوم است و باید تلاش کنیم از این فرصت استفاده کنیم و وضعیت موجود را بهبود بخشیم.

بیشتر بخوانید  کاهش دما موقتی است | افزایش دمای هوا طی روزهای اخیر نرمال بود

وی با انتقاد از مواجهه مدیران ارشد وزارت ارتباطات در دولت های گذشته با موضوع اصلاح تعرفه های شرکت مخابرات ایران، تاکید کرد: صنعت ICT که صنعت پیشرو در کل دنیا محسوب می شود، مورد ظلم قرار گرفت. در کشور ما کم توجه بوده و نمی تواند در جایگاه اصلی خود قرار گیرد.

ادیب در خصوص جبران عقب ماندگی صنعت ICT گفت: پتانسیل های خوبی در حوزه فناوری های روز در کشور وجود دارد که شرکت های دارای لبه فناوری جابه جا شده اند و همایش های ظرفیتی باعث شده شرکت های تولیدی نیز از تلاش مضاعف خود استفاده کنند. به آینده امیدوار باش.» آن را بگیر

اگر شبکه ثابت نداشته باشیم نمی توانیم وارد نسل پنجم ارتباطات شویم

دکتر داوود زارعیان معاون بازرگانی و خدمات مشتریان شرکت مخابرات ایران نیز گفت: در حوزه تجاری سازی نیازمند تولیدکننده واقعی در زمینه نرم افزار و سخت افزار هستیم و از سوی دیگر باید یک تولید کننده قوی وجود داشته باشد. اپراتور در کشور از این دستاوردها استفاده کند.

دکتر زارعیان گفت: تلفن ثابت بستر سایر اپراتورهای ارتباطی است و اگر شبکه ثابت مناسبی نداشته باشیم نمی توانیم وارد نسل پنجم ارتباطات شویم و اپراتورهای تلفن همراه و FCP در صورت نداشتن به جایگاه مناسبی نخواهند رسید. زیرساخت مناسب

وی خاطرنشان کرد: برای رسیدن به وضعیت مطلوب در حوزه خدمات ارزش افزوده نیازمند حمایت قوی از شرکت ها برای رسیدن به اهداف اصلی این حوزه هستیم.

وضعیت مالی شرکت مخابرات بحرانی است

در این جلسه نادر صبری وند معاون تنظیم مقررات شرکت مخابرات ایران گفت: وضعیت مالی شرکت مخابرات بحرانی است و هرگونه ورود سرمایه به این شرکت هر چند اندک می تواند بخشی از مشکلات را حل کند. همه باید در توسعه همه جانبه کشور سهیم باشند.

بیشتر بخوانید  زمان دقیق واریز عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعیاعلام شد

وی ادامه داد: اگر دولت به تعداد قابل توجهی به صنعت کمک نکند، اپراتورها و شرکت ها با میل و رغبت نمی آیند و توجیه اقتصادی ندارند.

با استرداد تعرفه های مخابراتی مطالبات قانونی کلیه ذینفعان پرداخت می شود

در ادامه محمدرضا بیدخام مدیر کل ارتباطات و امور بین الملل مخابرات ضمن تشریح مزایای طرح دریافت حداقل هزینه تعمیر و نگهداری از مشتریان گفت: در این طرح مشتریان تهرانی 4444 دقیقه مکالمه شهری رایگان از خارج از کشور را دریافت خواهند کرد. در مجموع 72 با پرداخت 20000 تومان.سات در طول ماه، کاربران مراکز استان ها 3333 دقیقه مکالمه رایگان به مبلغ 15000 تومان و 2666 دقیقه مکالمه رایگان به کاربران سایر شهرها با پرداخت 10000 تومان تعلق می گیرد.

وی افزود: هدف اصلی این طرح حفظ حداقلی گوشی های معیوب است که با عدالت ارتباطی همخوانی دارد، یعنی میانگین هزینه ماهانه تعمیر و نگهداری خطوط 25 هزار تومان است و اکثر کاربران این طرح قبوض ماهانه زیر 20 دارند. هزار تومان خواهند داشت .

بر اساس این گزارش، به گفته مهندس بیدکام، هزینه نگهداری تلفن ثابت برای مخابرات حدود 20 تا 25 هزار تومان است. در صورتی که مشترکین ماهیانه 6400 تومان پرداخت کنند و این مابه التفاوت به دلیل تعداد مشترکین، ضرر زیادی به شرکت مخابرات وارد می کند. امسال با توجه به افزایش حقوق حدود 300 تا 400 میلیارد تومان به هزینه های مخابرات اضافه شد.

بیدخام در این خصوص خاطرنشان کرد: با تمدید تعرفه های مخابراتی می توان طی یک فرآیند منطقی به الزامات قانونی تمامی ذینفعان پاسخ داد.

بیشتر بخوانید  فیدلیتی هم از بازار جا نماند؛ صعود سنگین انواع فیدلیتی + جدول

وی گفت: تعرفه هایی که در 12 سال گذشته با وجود تورم چند صد درصدی در همه بخش ها ثابت مانده است، یکی از چالش های اصلی مخابرات است و به همین دلیل منابع مورد نیاز برای توسعه این بخش با مشکل مواجه است. آنها منتظر اعلام موافقت وزارت ارتباطات برای تلفن ثابت جدید برای حل بخشی از مشکلات مخابراتی کشور هستند.

لازم به ذکر است این جلسه با حضور فرامرز رستگر دبیر و عضو هیئت مدیره اتحادیه صنعت مخابرات، دکتر داوود ادیب رئیس اتحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران، دکتر داوود زارعیان نایب رئیس اتحادیه برگزار شد. خدمات بازرگانی و مشتریان شرکت مخابرات ایران، نادر صبری وند، معاون امور رگولاتوری شرکت مخابرات ایران و محمدرضا بیدخم، مدیرکل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران، امروز یکشنبه 29 شهریور 1401 در محل ساختمان کدیری شرکت مخابرات ایران.

کوچک


دیدگاهتان را بنویسید