اسراف بسه! اگه برنج اضافی آوردی دور نریز پیتزاش کن! | طرز تهیه پیتزا برنجی +ویدئو


طرز تهیه پیتزا برنجی 

 

پیتزا برنجی یک غذای خلاقانه و خوشمزه است که به جای خمیر پیتزا از نان برنجی استفاده می‌شود. این نان برنجی می‌تواند از پخت برنج و سپس له کردن و پهن کردن آن به صورت نازک تهیه شود یا از نان‌های برنجی آماده موجود در بازار استفاده شود.

مواد لازم:

* دو لیوان برنج پخته شده

* نصف قالب کره (150 گرم) یا نصف استکان روغن مایع

* کمی نمک

* یک استکان آب

* دو عدد تخم مرغ

* مواد دلخواه برای پیتزا (گوشت چرخ‌کرده، پیاز، فلفل دلمه‌ای، ادویه، رب، سس کچاب، قارچ، مرغ، سوسیس و …)

* پنیر پیتزا

طرز تهیه:

1. برنج پخته شده، کره (یا روغن مایع)، نمک، آب و تخم مرغ را داخل مخلوط کن بریزید و خوب میکس کنید.

2. مواد را داخل سینی توستر پهن کنید و به مدت 20 دقیقه با حرارت بالا و پایین در توستر قرار دهید.

3. در این فاصله، مواد دلخواهتان برای پیتزا را آماده کنید.

4. بعد از پخت خمیر برنجی، مواد پیتزا و پنیر پیتزا را روی آن بریزید.

5. سینی را به مدت 15 دقیقه با حرارت بالا در توستر قرار دهید تا پنیر ذوب و طلایی شود.

نکات:

* می‌توانید از هر نوع موادی که دوست دارید برای پیتزا خود استفاده کنید.

* اگر خمیر برنجی خیلی سفت بود، کمی آب به آن اضافه کنید.

* مراقب باشید که خمیر برنجی در توستر نسوزد.

مزایای پیتزا برنجی:

* سالم‌تر از پیتزا معمولی: نان برنجی از برنج تهیه می‌شود که یه غذای سالم و مغذی است. همچنین می‌توانید از نان‌های برنجی سبوس‌دار استفاده کنید که فیبر بیشتری دارند.

بیشتر بخوانید  طرز تهیه فلافل خوشمزه جنوبی (دستور تهیه مرحله به مرحله و آسان در منزل)

* قابل هضم‌تر: نان برنجی نسبت به خمیر پیتزا هضم آسان‌تری دارد.

* مناسب برای افراد دارای رژیم غذایی خاص: نان برنجی می‌تواند جایگزینی مناسب برای خمیر پیتزا برای افراد دارای رژیم غذایی بدون گلوتن یا کم کربوهیدرات باشد.

* تنوع در طعم: می‌توانید از انواع مواد دلخواهتان برای پیتزا برنجی استفاده کنید و طعم‌های جدیدی را امتحان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید