اسرائیل اتهام جاسوسی علیه امانوئل مکرون را “جدی” می گیرد


اسرائیل فرانسه امانوئل ماکرون جاسوسی کرد

دیدارنیوز: به گزارش بی بی سی ، بنی گانز ، وزیر دفاع اسرائیل پس از دیدار با مقامات فرانسوی در پاریس ، اعلام كرد كه دولت وی یك شركت خصوصی اسرائیلی را به استفاده از نرم افزارهای جاسوسی برای رئیس جمهور امانوئل مكرون و دیگر مقامات فرانسوی متهم كرده است.

نرم افزار Pegasus توسط شرکت اسرائیلی UNASO تولید می شود که معمولاً محصول خود را به دولت های استبدادی می فروشد. گفته می شود این بدافزار بسیاری از فعالان حقوق بشر ، روزنامه نگاران و تعدادی از رهبران جهان را هدف قرار داده است.

بر اساس بیانیه ای که روز چهارشنبه (28 ژوئیه) توسط وزارت دفاع اسرائیل منتشر شد ، بنی گانز با وزیر دفاع فرانسه ، فلورانس پارلی ، درباره شورای امنیت سازمان ملل گفت وگو کرد “اسرائیل این ادعاها را جدی می گیرد.”

در این بیانیه آمده است: “وی (گانز) خاطرنشان كرد كه اسرائیل صادرات محصولات سایبری را به طور انحصاری به م institutionsسسات دولتی ، برای استفاده قانونی و فقط برای پیشگیری و تحقیق در مورد جرم و مبارزه با تروریسم ، تأیید می كند.”

وزیر نظامی اسرائیل گفت مقامات دولت اسرائیل از دفتر کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل بازدید کرده اند و اسرائیل در حال بررسی کامل ادعاها است.

بنی گانز ، وزیر دفاع فرانسه گفت: “اعتماد متقابل و احترام متقابل دو کشور به توضیحات بستگی دارد. فرانسه امروز منتظر اوست.”

این نخستین نشست وزیران دفاع دو کشور از سال 2013 تاکنون است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه ، یک مقام وزارت دفاع روز سه شنبه گفت که هدف “روشن کردن آنچه دولت اسرائیل در مورد فعالیت های مشتریان NSO آموخته است.”

بیشتر بخوانید  هفت زوج با کمک خیرین به خانه بخت در ماجد سلیمان رفتند

به دنبال گزارش اخیر واشنگتن پست مبنی بر اینکه نام رئیس جمهور فرانسه در لیستی از افراد هدف حمله پگاسوس وجود دارد ، دولت فرانسه خواستار رسیدگی فوری شده است.

طبق گزارش رسانه ها ، شماره تلفن 50،000 نفر از طریق این شرکت کنترل می شد.

این لیست شامل حداقل 15000 شماره تلفن مکزیکی است که حداقل 25 شماره از آنها مربوط به روزنامه نگاران است.

دقیقاً مشخص نیست که چه تعداد گوشی هدف قرار گرفته اند. گاردین گزارش داد مکزیک اولین کشور در جهان است که بدافزار Pegasus را که به آزمایشگاه جاسوسی تبدیل شده است خریداری کرده است.

در میان این افراد رافائل کابررا ، روزنامه نگار مکزیکی و خانواده جمال هاشجدی ، روزنامه نگار مقتول سعودی ، بودند. رهبران جهان شامل عمران خان رئیس جمهور پاکستان ، کریل راموفوسا رئیس جمهور آفریقای جنوبی و بارام صالح رئیس جمهور عراق هستند.

شرکت اسرائیلی UNASO هرگونه تخلف در این زمینه را رد می کند و تأکید می کند که این نرم افزار مخرب فقط برای مبارزه با تروریسم و ​​سایر جنایات استفاده می شود. این شرکت تأکید می کند که داشتن شماره تلفن در لیست به معنای جاسوسی از آن یا صاحب آن نیست.

گروهی از روزنامه نگاران که به طور مشترک پروژه پگاسوس را تحقیق کردند ، اخیراً اعلام کردند که رهبران حداقل در 14 کشور هدف قرار گرفته اند.

طبق گزارش کنسرسیوم روزنامه نگاران – که متشکل از 17 رسانه است – شماره تلفن های سه رئیس جمهور ، 10 نخست وزیر و پادشاه مراکش از جمله بیش از 50،000 شماره تلفن است که توسط مشتریان شرکت امنیتی NSO کنترل می شود.

بیشتر بخوانید  قیمت روز محصولات ایران خودرو

به گفته واشنگتن پست ، هیچ یک از 14 رهبر نمی خواستند تلفن های خود را برای بازبینی به روزنامه بدهند ، اما 37 تلفن دیگر در این لیست یا آلوده بودند یا تلاش برای نصب بدافزار بر روی آنها.

چندین فرانسوی قربانی این بدافزار اعلام کرده اند که پرونده قضایی خود را تشکیل می دهند ، بنابراین دادرسی به زودی آغاز می شود.

لوموند ، یکی از اعضای کنسرسیوم ، گفت که 15 عضو دولت فرانسه ممکن است در سال 2019 هدف قرار گرفته باشند.

عفو بین الملل می گوید افشاگری های جدید در این زمینه باید موهای رهبران جهان را درست کند.

دیدگاهتان را بنویسید