استیک شیر ماهی


استیک شیر ماهی

استیک شیر ماهی

مواد اولیه :
:: شیر ماهی ۸۰۰ گرم
:: سرکه چهار قاشق غذاخوری
:: روغن نصف پیمانه
:: زنجبیل تازه رنده‌شده دو سانتی‌متر
:: نمک و فلفل به میزان لازم
:: زعفران دم‌کرده و آبلیمو از هر کدام دو قاشق غذاخوری
:: پیاز خلال شده یک عدد
:: استیک شیر ماهی

طرز تهیه:
شیر ماهی را برش‌زده و در موادی که شامل زعفران، سرکه، آبلیمو، زنجبیل، پیاز، فلفل، نمک و روغن است، به مدت چهار ساعت استراحت دهید. سپس در تابه چدنی آنها را کباب کنید.

نکته:

می‌توانید این کباب ماهی را با پلو سرو کنید.نوش جان.


بیشتر بخوانید  دستور پخت کیم چی غذای محبوب کره ای

دیدگاهتان را بنویسید