استیک شیرماهی


طرز تهیه استیک شیرماهی

می توانید این استیک را با پلو سرو کنید.

مواد لازم :

شیر ماهی : ۸۰۰ گرم

سرکه : چهار قاشق غذاخوری

روغن : نصف پیمانه

زنجبیل تازه رنده‌ شده : دو سانتی‌متر

نمک و فلفل : به میزان لازم

زعفران دم‌کرده و آبلیمو : از هر کدام دو قاشق غذاخوری

پیاز خلال شده : یک عدد

استیک شیرماهی

طرز تهیه :

شیر ماهی را برش‌زده و در موادی که شامل زعفران، سرکه، آبلیمو، زنجبیل، پیاز، فلفل، نمک و روغن است، به مدت چهار ساعت استراحت دهید. سپس در تابه چدنی آنها را کباب کنید.

نکته :

می‌توانید این کباب ماهی را با پلو سرو کنید.


بیشتر بخوانید  طرز تهیه خامه فرم گرفته برای تزیین کیک به 2 روش آسان

دیدگاهتان را بنویسید