طرز تهیه کیک ارده و شیره بدون روغن
یک ارده و شیره یک کیک خوشمزه و سالم است که از مواد اولیه طبیعی و مغذی تهیه می شود. ارده و شیره هر دو دارای خواص متعددی هستند که می توانند به سلامت بدن کمک کنند.کیک ارده و شیره یک منبع خوب از پروتئین، کلسیم، آهن، فیبر، قند، انرژی و مواد معدنی است. کیک ارده و شیره یک منبع خوب از کلسیم است. کلسیم برای سلامت استخوان ها و دندان ها ضروری است.
مواد لازم:
* سه عدد تخم مرغ
* نصف پیمانه شکر
* یک قاشق چایخوری وانیل
* نصف پیمانه ارده
* نصفه پیمانه شیره انگور
* نصف پیمانه شیر
* دو پیمانه آرد سفید
* دو و نیم قاشق چایخوری بکینگ پودر
* کمی بلغور بادام
طرز تهیه کیک ارده و شیره:
1. تخم مرغ ها را در یک کاسه بزرگ بشکنید و با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا کرم رنگ و پفکی شوند.
2. ارده، شیره انگور، شیر و بکینگ پودر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
3. آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست شود.
4. خمیر را در یک قالب کیک چرب شده بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30-35 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز کیک فرو می کنید، تمیز بیرون بیاید، بپزید.
5. کیک را از فر خارج کنید و بگذارید کاملاً خنک شود.
6. کیک را با بلغور بادام تزئین کنید و سرو کنید.
برای اینکه کیک شما پفدارتر شود، تخم مرغ ها را قبل از هم زدن با شکر به مدت 5 دقیقه با همزن برقی هم بزنید.
اگر شیره انگور شما غلیظ است، می توانید آن را با کمی آب رقیق کنید.
می توانید به جای بلغور بادام، از پودر کاکائو، شکلات چیپسی یا هر نوع تزئین دیگری که دوست دارید، استفاده کنید.