یک متخصص تغذیه گفت: دارچین به دلیل داشتن آنتی اکسیدان برای افراد مبتلا به فقر آهن و پوکی استخوان مفید است. دارچین حاوی ترکیباتی است که اثر انسولین را بر انتقال گلوکز به سلول ها بهبود می بخشد.
دارچین تقریبا هیچ کالری ندارد، افراد دیابتی می توانند با افزودن دارچین طعم مطبوعی به غذای خود بیافزایند.
هر گرم دارچین کمتر از 3 کالری دارد که بسیار کم است. دارچین برای بیماران دیابتی بسیار مفید است و قند خون را پایین می آورد.
این متخصص تغذیه افزود: دارچین حاوی آنتی اکسیدانی به نام سلنیوم است که در برابر رادیکال های مضر برای بدن مضر است.
کمبود آن باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن می شود. دارچین برای افراد مبتلا به کمبود آهن و پوکی استخوان نیز مفید است.
از این ادویه برای جلوگیری از کمبود آهن و پوکی استخوان استفاده کنید
مرادوف افزود: مصرف دارچین باعث تقویت دستگاه گوارش، در برابر گرفتگی عضلات، ضدعفونی کننده و تقویت کننده عضلات رحم می شود. دارچین باعث تقویت کلیه ها نیز می شود.