ارزش ها را باید از کودکی آموزش داد



ایسنا / فارس نماینده ولی فقیه در فارس با اشاره به اهمیت آموزش ارزشهای دینی و ملی تأکید کرد که این تمرینات باید از کودکی آغاز و ادامه یابد.

آیت الله لطفولا دژکام ، روز پنجشنبه (8 ژوئیه) با معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش ، با اشاره به اهمیت مسئله هویت گفت: “مسئله هویت اسلامی و ملی به قدری مهم است که ما این موضوع را در صحن علنی مطرح کردیم جلسه شورای فرهنگ و تصویب آن در بخش استان. “نقشه مهندسی فرهنگی در استان فارس باید در نظر گرفته شود.

به گزارش ایسنا ، به نقل از آموزش و پرورش فارس ، آیت الله دایکام افزود: توجه به مسئله هویت به ویژه برای کودکان و کودکان در سن مدرسه بسیار مهم است و باید برنامه های باشکوه و مناسبی برای آن وجود داشته باشد و ما از آن حمایت خواهیم کرد این برنامه ها “

آیت الله دیکام با بیان اینکه اگر همه ما با هم کار کنیم ، قطعاً در این زمینه به نتایج خوبی خواهیم رسید ، اظهار داشت: باید برای تعامل و همکاری تلاش کنیم تا از مدل کار دیگری آگاهی داشته باشیم تا در این نگرش هماهنگی ایجاد کنیم.

نماینده ولی فقیه در فارس با بیان اینکه توجه به مسئله هویت به ویژه برای کودکان پیش دبستانی و کودکان بسیار مهم است و باید برنامه های باشکوه و مناسبی داشته باشد ، گفت: ما نیز از این برنامه ها حمایت خواهیم کرد. “

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش افزود: در حال حاضر 8 میلیون و 400 هزار دانش آموز در مقطع پیش دبستانی و حدود یک میلیون و 200 هزار دانش آموز در دوره ابتدایی داریم.

بیشتر بخوانید  رئیس جمهوری که به فجیع ترین شکل به شهادت رسید

رضوان حکیم زاده گفت: با تحقیقات خود به این نتیجه رسیده ایم که اگر می خواهیم کار اساسی در مسئله هویت انجام دهیم ، بر اساس آنچه تحقیقات جدید نشان می دهد و آنچه اصول دینی ما قبل از تحقیق می گوید ، باید از این به بعد شروع کنیم به عنوان بچه

حکیم زاده با اشاره به اینکه اگر دوران کودکی را پشت سر بگذاریم ، ذائقه فرهنگی فرزندانمان شکل می گیرد و تغییر آن بسیار دشوار است ، گفت: اگر در دوران کودکی سرمایه گذاری کنیم ، احساس تعلق به ارزش های دینی و ملی در بین فرزندان ما نهادینه شود. “و این احساس تعلق منجر به شکل گیری هویتی واحد در دوره های بعدی می شود.

وی ادامه داد: به همین دلیل مطالعه ای را انجام دادیم و برنامه ای را در کلیه پیش دبستانی های کشور با موضوع هویت در قالب فعالیت ها و برنامه های خلاقانه مناسب دوران کودکی راه اندازی کردیم.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: نتایج کاری که ما در طول سال در این زمینه در قالب کنفرانس های ملی انجام می دهیم ، هم در بخش علمی و هم توسط مربیان ، در قالب داستان ، فیلم ها و نمایش های مربوط به عناصر هویت دینی. ما ملیت خود را ارائه می دهیم ، تجربیاتی که کارشناسان و اندیشمندان با آن تجربه کرده و درباره آن صحبت می کنند.

وی با بیان اینکه دو کنفرانس قبلی در زمینه هویت فرزندان ایران اسلامی در یزد و قزوین برگزار شده بود ، گفت: سومین کنفرانس میزبان فارس بود که از نظر علمی و اداری به روشی بسیار خوب و جامع به این موضوع پرداخت. “

بیشتر بخوانید  شرط تزریق واکسن و تست منفی کرونا برای حضور در مدارس حذف شد

حکیم زاده با تأکید بر اینکه اگر کاری باید از جایی شروع شود ، دوره پیش دبستانی است ، گفت: “ما گزارشی در مورد مسئله هویت کودکان به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه کردیم که منجر به تشکیل سازمان ملی شد. برای آموزش کودکان. ما مجبور نیستیم منتظر بمانیم تا آنها به دانشگاه بیایند ، حتی در دبستان خیلی دیر است و ما باید از کودکی این کار را شروع کنیم.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید