طبق گزارش ها آژانس تسنیم از جانب اراکسرهنگ علیرضا براتعلی ظهر امروز با اشاره به لزوم پرداختن به مسائل اجتماعی به اردوگاه جواد الائمه (ع) سپاه گفت: نهضت اسلامی پنج مرحله اصلی دارد از جمله انقلاب اسلامی ، نظام اسلامی ، دولت اسلامی ، جامعه اسلامی و اسلامی تمدن شکل گیری جامعه اسلامی ما وظیفه داریم برای رفع آسیب ها و ناهنجاری های اجتماعی ، خنثی سازی توطئه های دشمنان در جنگ نرم و ترویج سبک زندگی اسلامی اقدامی موثر انجام دهیم.
وی افزود: برای اقدام م effectivelyثر در جهت رفع آسیب های اجتماعی به ویژه در مناطق حاشیه ای و کم درآمد ، استفاده از روحیه و تفکر بسیجی مهمترین راه حل است ، زیرا بسیج نشان داده است که می تواند در زمانهای مختلف به طور م actثر عمل کند. و شرایط “
براتعلی اظهار داشت: نقش و موفقیت بسیج در طول سالهای انقلاب همیشه چشمگیر بوده و ورود بسیج برای کنترل و کاهش آسیب های ناشی از بیماری عروق کرونر قلب یکی از این موفقیت هاست و بنابراین امروز برای رسیدگی به آسیب های اجتماعی باید به ظرفیت های بسیج توجه داشته باشیم. “بودن.
معاون اجتماعی سپاه معنوی استان مرکزی افزود: طبق آخرین نظرسنجی های انجام شده در کشور ، بیش از 1100 محله حاشیه نشین و کم درآمد وجود دارد که 31 محله در استان مارکواسی است و یکی از مهمترین آنها اقدامات برای از بین بردن حاشیه در دستور کار است. وی ادامه داد: “این شکل گیری محله های اسلامی و همان طرح تعالی محله است که رویکرد آن استفاده از ظرفیت مردم است ، زیرا ما معتقدیم هر کجا بسیج مردم وجود داشته باشد ، موفقیت بزرگی حاصل خواهد شد.”
وی گفت: در همین راستا تشکیل محلات اسلامی در استان مرکزی در دستور کار قرار گرفت و سه کشور اصلی برای محلات از جمله امام جماعت به عنوان فرماندار محله اسلامی ، مردم و نمایندگان ادارات و دستگاه ها در ساختار محله های اسلامی به حل مشکلات پرداخته شده ، آنها را سیستم بندی و اولویت بندی کرده و برای حل آنها بیش از 12 کمیسیون تخصصی تشکیل شده و کمیسیون ها موظف به ارائه راه حل برای حل مشکلات هستند.
بیکاری منبع آسیب های اجتماعی در مناطق حاشیه نشین است
تشکیل محله های اسلامی در دستور کار قرار گرفت ، با اشاره به آسیب های اجتماعی در حومه ، وی گفت: منشا مهمترین آسیب های اجتماعی در مناطق حومه بیکاری و بیکاری است که در آن آموزش مهارت ، توانمند سازی و ارتقا home منزل – مشاغل اصلی در دستور کار همچنین ، برای مطالعه بهتر مسائل ایجاد پایگاه داده جامع ، بیش از 8000 نفر در این شهر در اراک شناسایی شده اند و گام بعدی اقدامات مختلف حمایتی است.
وی گفت: در حال حاضر اردوگاه های محلات اسلامی در 31 حومه استان مرکزی ایجاد شده است و ما در تلاش هستیم این اردوگاه ها را در همه محله های استان فعال کنیم زیرا معتقدیم زمانی موفق خواهیم شد که به عنوان یک اردوگاه حل مسئله و جهادگر عمل کنیم . به عنوان مثال ، در شهر اراک نیاز به راه اندازی 61 اردوگاه محله اسلامی داریم که در دستور کار قرار گرفته است.
براتعلی خاطرنشان کرد: سال گذشته علی رغم وجود بیماری کرونر قلب ، بیش از 2 هزار سمینار آموزشی و پیشگیری در مناطق استان مرکزی و همچنین 214 برنامه با رویکرد نشاط اجتماعی و بیش از هزار نفر ساعت ها صرف شده است ، بچه دار شدن و آموزش دادن. کودک در سطح منطقه آموزش دیده است.
انتهای پیام / 711 / ع