ارتقا security امنیت اجتماعی مطالبه حقوق مردم نیشابور



ایسنا / خراسان رضوی فرمانده امنیتی نیشابور گفت: امنیت و آسایش مردم خط قرمز بین پلیس و دادگستری است و طرح بهبود امنیت اجتماعی که از یک هفته پیش در مناطق مختلف نیشابور آغاز شد ، در واقع پاسخی به خواسته های مردم است. “اقداماتی که هنجارهایی را نقض می کنند که امنیت مردم را تضعیف می کنند ، طبق قانون قاطعانه تصمیم گیری می شوند.

فرمانده انتظامی نیشابور در گفت وگو با ایسنا ، در مورد درگیری های اخیر که در برخی مناطق نیشابور رخ داده و بعضاً منجر به قتل شده است ، به ایسنا گفت: مدت زمان کوتاه و بدون وقفه ای بوده است که باعث حساسیت و تقاضای شهروندان شده است و قانون شکنان باید به جستجوی افراد بپردازند.

سرهنگ علیرضا حسینعلی زاده گفت: پروژه تأمین اجتماعی که از یک هفته پیش در مناطق مختلف نیشابور راه اندازی شد ، در واقع نوعی پاسخگویی به مطالبات مردم و اجرای این طرح برای دیدار و جلب اعتماد مردم در مناطق مختلف شهر است. ادامه دارد.

وی افزود: طبق آمارهای موجود تعداد اختلافات در چهار ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش یافته است به طوری که اختلافات فردی 18 درصد و اختلافات گروهی حدود 58 درصد کاهش یافته است.

سرهنگ حسین علیزاده گفت: امنیت و آسایش مردم خط قرمز پلیس و دادگستری است و افرادی که می خواهند با حرکات متخلف امنیت مردم را مرعوب و زیر پا بگذارند با قاطعیت قانون تصمیم گیری می شود.

وی گفت: “در ارتباط با درگیری های اخیر ، چهار نفر در یک مرحله و دو نفر در مرحله دیگر دستگیر شدند ، در حالی که تمام شرکت کنندگان در درگیری کاملاً شناسایی شده و اقدامات لازم برای دستگیری آنها در حال انجام است.”

بیشتر بخوانید  پرسپولیس برانکو را به این دلیل بیرون کرد

فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور ادامه داد: طرح ارتقا امنیت اجتماعی از یک هفته پیش و در ساعات پایانی شب در شهرستان اجرا شده و تاکنون هزار و 235 پرونده توسط نیروی انتظامی یا از طریق دوربین به اجرا در آمده است تا ترافیک شبانه را محدود کنید. در این مدت 13 نفر به جرم سرقت و مواد مخدر دستگیر شدند و کشف دو قبضه اسلحه شکاری غیرمجاز و یک قبضه کلت کمری از دیگر دستاوردهای این پروژه بود.

وی خاطرنشان کرد: به دلیل حرکات خطرناکی که موجب سلب آسایش و امنیت روحی افراد شده است ، 71 دستگاه موتورسیکلت و خودرو به صورت سیستماتیک و شخصی توقیف شد.

حسین علیزاده ترافیک با پلاک خراب را از جمله آخرین توقیف ها عنوان کرد و گفت: طبق قانون رانندگی با پلاک آسیب دیده جرم است و رانندگانی که پلاک پلاک آن خراب بود در این شهرستان بازداشت شدند . دادگستری معرفی شده است.

وی تأکید کرد: کلیه خودروهای دارای پلاک آسیب دیده با این تفاوت که طبق قانون توقیف و به پارکینگ منتقل می شوند ، تا زمانی که مراحل اداری و قضایی را طی نکنند ، خدمات انضباطی به آنها ارائه نمی شود.

فرمانده انتظامی نیشابور گفت: درخواست و توصیه ما به والدین و خانواده ها این است كه بر فرزندان خود نظارت و نظارت بیشتری داشته باشند و به آنها هشدار دهیم كه ساعت ها در شهر حركت و ترافیك انجام دهند. – محدودیت در ترافیك شبانه كه تخلفات آن هم توسط نیروهای پلیس و هم از طریق دوربین های سطح شهر ضبط می شود و مطابق قانون اعمال می شود.

بیشتر بخوانید  پیام تبریک رییس خانه صمت استان کرمان به مناسبت روز ملی صنعت و معدن

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید