مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

ادویه ماسالا چیست ؟ طرز تهیه ادویه گرام ماسالا چگونه است ؟

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



ادویه ماسالا چیست ؟


ادویه ماسالا یا گرام ماسالا از نظر لغوی یعنی «ادویه تُند». ماسالا مجموعه‌ای ترکیبی از ادویه‌های مفید است که همراه با یکدیگر تفت داده شده‌اند و نوعی پودر مخلوط را تشکیل داده‌اند.


ادویه ماسالا معمولا با کاری هم مخلوط می‌شود و در بسیاری از غذاهای هندی (خصوصا چیکن تیکا) مورد استفاده قرار می‌گیرد.


ادویه ماسالا واقعا می‌تواند از بدن در مقابل سرماخوردگی، سرفه، درد مفصلی و دیگر مشکلات پاییزی و زمستانی محافظت کند.


ادویه ماسالا را میتوانید به جای ادویه پلویی ایرانی مصرف کند. ادویه گرام ماسالا برای بسیاری از غذاهای هندی مصرف می‌شود. به این ادویه بریانی هم می‌گویند.


divider


مواد لازم برای تهيه ادویه ماسالا

















مواد لازم برای تهیه ادویه گرام ماسالا


1

میخك

10 گرم

2

پودر زنجبيل

10 گرم

3

زیره سبز

45 گرم

4

جوزهندی

2 عدد

5

دانه فلفل سیاه

20 گرم

6

برگ بو

8 گرم

7

هل سیاه

35 گرم

8

گل سرخ

10 گرم

9

زیره سیاه

20 گرم

10

رازیانه

15 گرم

11

دارچین

25 گرم

12

تخم گشنیز

30 گرم

13

هل سبز

20 گرم


divider


در این رابطه نیز بیشتر بدانید:


طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا + چیکن تیکا چیست ؟


طرز تهیه چای ماسالا / چای ماسالا را باید چگونه درست کرد؟


آیا خواص اعجاب انگیز چای ماسالا را میدانید ؟


طرز تهیه ادویه ماسالا


برای تهیه ادویه ماسالا (گرام ماسالا) تمام ادویه ها را در ظرفی کوچک حدود 2 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تاعطر آنها به مشام برسد.


سپس آنها را داخل آسیاب به خوبی پودر کنید و داخل یک شیشه در دار قرار دهید به طوری که درب آن کاملا بسته باشد تا عطر ادویه از بین نرود.


ادویه را در جای خشک و تاریک نگهداری نمائید.


طرز تهیه ادویه ماسالا به همین سادگی بود.


ادویه گرام ماسالا بسیار معطر است و برای طبخ گوشت و پیاز داغ ، تمامی پلو های مخلوط و یا خوراک زبان می توانید از این ترکیب استفاده کنید.


فقط دقت داشته باشید که این ترکیبات بسیار گرم هستند.


نکات استفاده از ادویه گرام ماسالا


بهتر است ادویه گرام ماسالا را حداکثر یک ماه نگه داری کنید.


برخی مناطق هند به این ادویه دارچین هم اضافه میکنند که اختیاری است.


این ادویه به صورت جهانی مورد استفاده قرار میگیرد اما معمولا به آن زردچوبه اضافه نمیشود.


اگر دوست دارید می توانید به طور دلخواه مرزه ی خشک، ترخون ، گشنیز ، جعفری و یا آویشن به ترکیبات گراماسالا اضافه کنید.


تهیه شده مجله اینترنتی دلگرم


مرضیه ملایری


بیشتر بخوانید  طرز تهیه ترشک آلبالو به 2 روش آسان در منزل
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *