اجرای طرح ایرانی روی تی شرت ، روسری و شال


رئیس جهاد دانشگاهی هنر با اعتقاد بر اینکه “کیفیت و تنوع طرح هایی که به اندازه کافی برای جوانان جذاب هستند ضمن حفظ سازگاری با هویت های ایرانی و اسلامی در بازار افزایش یافته است” ، گفت: “این طرح ها بسیار بیشتر است زیبا و جذاب تر از طرح های خارجی ، اما ما هنوز در تلاش هستیم تا جایگزین کامل طرح های محلی مطابق با فرهنگ ملی ، با طراحی های خارجی دور از شأن فرهنگ ایرانی باشیم.

به گزارش ایسنا ، هشتمین جشنواره ملی نقش طپوش میزبان پروژه های همسو با فرهنگ ایرانی توسط طراحان خلاق و جوان است و این جشنواره با استفاده از ظرفیت علمی خود به دنبال ارتقا کیفیت آثار است.

بهزاد رشیدی ، رئیس جهاد دانشگاهی هنر گفت: لباس هر کشور بخشی از فرهنگ و یکی از مظاهر تمدن آن کشور است و ما در جشنواره نقش تنش هدف روسری و تلاش برای برای استفاده از ظرفیت علمی برای بهبود کیفیت آثار جشنواره.

وی با اعلام تولید بهترین آثار از این دوره از جشنواره با کمک چندین مارک و تولید کننده لباس افزود: خوشبختانه کیفیت و تنوع طرح هایی که در عین حفظ تناسب با هویت ایرانی و اسلامی ، از جذابیت کافی نیز برخوردار هستند برای جوانان. مردم در بازار. “می توان گفت که این طرح ها بسیار زیباتر و جذاب تر از طرح های خارجی هستند. اما ما هنوز تا جایگزینی کامل طرح های داخلی و مطابق با فرهنگ ملی با طرح های خارجی و به دور از شأن فرهنگ ایرانی در تلاش هستیم.

بیشتر بخوانید  (تصاویر) دیوار ترکیه در مرز ایران

رشیدی ، به مناسبت هشتمین جشنواره ملی نقش تنپوش ، افزود: یکی از تفاوت های این دوره از جشنواره این بود که برگزیدگان هشتمین جشنواره ملی نقش تنپوش از بین دارندگان بیش از 1000 اثر انتخاب شدند. ، دریافت شده در جشنواره. این هنرمندان منتخب ، به منظور بهبود کار خود از نظر کیفیت و نزدیک شدن به شاخص های بازار پسند ، نمایندگان و مرتبط با مشاوران مد و لباس ، از جمله صاحبان نام تجاری و دانشگاهیان در این زمینه و در واقع صاحبان آثار ، پس از مشاوره با این مشاوران ، پروژه های انتخاب شده توسط آنها را اصلاح و به پایان رساند.

وی ادامه داد: خوشبختانه این روش با استقبال چشمگیر افراد منتخب جشنواره همراه بود. بیش از 80٪ آنها از این فرآیند مشاوره استفاده کردند که به طور داوطلبانه به منتخبین ارائه می شد.

نقش تنپوش مدیر جشنواره با اشاره به لزوم ایجاد گفتگو و بستر گفتگو و تعامل بین هنرمندان و مراکز و برندهای فعال در زمینه لباس گفت: هدف اصلی این رویداد دانشگاهی الگوسازی و ارتباط دانشگاهیان ، هنرمندان و طراحان جوان با بازار و مراکز پوشاک.

بهزاد رشیدی مهمترین ویژگی این دوره از جشنواره را بالا بردن سطح كیفیت آثار برشمرد و گفت: از دیگر فعالیت های دبیرخانه در این زمینه هماهنگی و مشاوره در زمینه اجرای آماده سازی و چاپ آثار بود. “با کیفیت و در نظر گرفتن برخی استانداردهای خاص برای تی شرت ، روسری و روسری خام ، او سعی کرد از کمترین کیفیت ممکن لذت ببرد.

بهزاد رشیدی

رئیس جهاد دانشگاهی هنر جشنواره نقش تن پوش را یکی از جشنواره های تخصصی و کاملاً کاربردی در زمینه مد و لباس در کشور دانست و از فعالان مد و لباس ، دانشجویان هنر و برند و تولیدکنندگان لباس به نمایشگاه آثار منتخب دعوت کرد. جشنواره. این رویداد تا 5 آگوست در خانه هنرمندان برگزار می شود.

در پایان ، رشیدی به همکاری نزدیک اتحادیه پوشاک تهران با دبیرخانه جشنواره اشاره کرد و دستیابی به این همکاری را دستیابی به هدف اصلی جشنواره ، یعنی آوردن بهترین آثار جشنواره به بازار دانست و افزود: راه در طول جشنواره این همکاری با همکاری اتحادیه پوشاک تهران انجام می شود ، که بدون شک می تواند آغاز یک همکاری مهم و عملی بین بخش دانشگاه و صنعت پوشاک در این کشور باشد که در چارچوب جشنواره ملی تونس آغاز می شود .

وی با اشاره به دشواری برگزاری جشنواره هنری در زمان تاجگذاری کشور و تعطیلی دانشگاه ها گفت: خوشبختانه همکاران من از معاون فرهنگی معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی هنر توانسته اند محدودیت های تاجگذاری را به فرصتی برای بهبود مخاطبان جشنواره. جلسات و کارگاه های آموزشی در فضای مجازی برای برداشتن گام های مهم در جهت افزایش سطح دانش و اطلاعات فعالان این حوزه.

گفتنی است ، هشتمین جشنواره ملی نقش آفرینی با همکاری دانشگاه های هنر ، اتحادیه پوشاک تهران ، وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری و کارگروه مد و لباس کشور از 1 تا 5 آگوست در خانه هنرمندان ایران و به سرپرستی امین مختاری.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید