به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز ، وقتی با او صحبت کردم و از خوشبختی او س askedال کردم ، او ابتدا مردد بود ، اما وقتی به او اطمینان دادم که نام او برده نمی شود ، او داستان را برای من توضیح داد.
او دختری جوان و سالم است ، یک سال است که در خانه است ، موضوعی که یکی از واسطه های ازدواج برای صحبت با من معرفی کرده است.
ماریام و امید در زمان های مختلف در مرکز حسنا ثبت نام کردند و برای یافتن نیمه گمشده خود کمک خواستند ، که به آنها فرصتی داد تا یک سال از زندگی خود را با خاطرات خوش به اشتراک بگذارند.
امروزه به دلیل مشکلات اقتصادی و انتظارات دست و پاگیر برخی از جوانان ، شرایط ازدواج و زندگی مشترک دشوار شده و سن ازدواج افزایش یافته است ، تا حدی که آمار ازدواج از 17 سال قبل و با وجود شرایط گذشته کاهش یافته است. سال ویروس کرونا این شیب پس از 17 سال به سمت بالا تغییر مسیر داده است و به نظر نمی رسد میانجیگری در ازدواج بی تأثیر باشد.
به نظر می رسد هیچ کار خیری از نگاه متولیان امر خیر در کشور ما پنهان نمانده و آنها وارد همه زمینه ها شده اند و این بار واسطه های ازدواج با مشاوره به جوانان و معرفی جوانان مناسب به یکدیگر در این کار خیر مثمر ثمر بوده اند. .
ماریام و امید به همین ترتیب ازدواج کرده اند.دختری از جهرم استان فارس که با مراجعه به مرکز ازدواج در حسنا همسر مناسبی پیدا کرده و حالا بعد از گذشت یک سال از این ازدواج خوشحال و راضی است.
خادمیار آستان کد رضوی در دفتر استان فارس و مسئول مرکز خانواده و ازدواج حسنا در جهرم صحبت از تأسیس این مرکز و اقدامات انجام شده است.
محبوبه عزیزی جهرمی توضیح داد: این مرکز در سال 1998 کار خود را با هدف پیگیری اهداف مختلف به منظور تسهیل ازدواج جوانان ، افزایش نرخ زاد و ولد و ترویج آغاز کرد. شیوه زندگی اسلام دختر و پسر را به یکدیگر و خانواده ها معرفی می کند و در ازدواج کمک می کند.
به گفته این دلال ازدواج ، این روال بر این اساس استوار است که پسران و دخترانی که داوطلبانه ازدواج می کنند ، پرونده ای را که به دنبال آن می گردند پیدا نکرده اند ، با تماس با مرکز اطلاع رسانی و سلیقه شخصی و پس از آن واسطه هایی که در این مورد هستند آنها با موضوع ظریف ساعتها آموزش دیدند تا جوانان مناسب را به یکدیگر معرفی كنند و جلساتی را ترتیب دهند به این امید كه گفتگوها به رابطه ای شاد منجر شود.
عزیزی جهرمی با بیان اینکه این جوانان پس از ازدواج آزاد نمی شوند و در صورت نیاز به حمایت ادامه می دهند: اگر این زوجین شرایط مالی نامساعدی داشته باشند در تهیه جهیزیه و همچنین برخی تسهیلات به آنها کمک می شود. و آموزش لرزه ای اقدام دیگری است که این مرکز حمایت از جوانان انجام داده است.
وی افزود: علاوه بر این پروژه های دیگری نیز توسط آستان قدس رضوی در استان های مختلف مانند مادران زیر 40 سال و دارای سه فرزند یا بیشتر یا زوج های جوان که دارای یک یا دو فرزند هستند با حمایت آستان انجام می شود. قدس “آنها در رضوی اسکان داده شده اند تا از آنها پشتیبانی شود.
ادغام فعالان ازدواج تحت عنوان پروژه خوب ساخت و ساز همچنین اقدامی است که برای تسهیل ازدواج در استان فارس انجام شده است و با 600 تسهیل کننده در استان فارس انجام می شود.
مسئول این پروژه در استان فارس با تأکید بر اهمیت ازدواج گفت: برای تسهیل بحث ازدواج جوانان ، این اقدام را از خرداد ماه با همکاری معاونت اجتماعی سپاه پاسداران دهه فجر و عید غدیر آغاز کردیم. تسهیل گران در این زمینه. “
رستگار ضمن اشاره به لزوم انجام این اقدام در دوران کنونی ، اظهار داشت: این اقدامات علاوه بر تسهیل امر خوب ازدواج و کاهش آسیب های اجتماعی ، می تواند در مدیریت سبک های زندگی اجتماعی نیز مثر باشد.
وی افزود: طرح جهیزیه و لرزه خیزی برای حفاظت از جمعیت نیز از دیگر برنامه های این طرح است که تاکنون موفقیت آمیز بوده است.
رستگار تأکید کرد: هفته ازدواج فرصتی مناسب برای توجه بیشتر به اهمیت این کار خیر و تشویق علاقه مندان به کارهای خوب برای شرکت در مراقبت های ازدواج بود.
انتهای پیام / n