معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه بحث در مورد مسئله هویت امروز برای ما بسیار مهم بود ، گفت: ترویج و گسترش هویت ملی در قالب لباس های سنتی و اجتماعی برای ما بسیار مهم است که بسیار ارزشمند است ”
به گزارش ایسنا ، معصومه ابتکار وی در افتتاحیه سومین نمایشگاه ملی مجازی مد ، لباس و صنایع دستی دانشجویان با محوریت دانشگاه شهید چمران اهواز اظهار داشت: ترویج و گسترش هویت ملی در قالب لباس های سنتی و اجتماعی علاوه بر اشتغال زایی و حمایت مشاغل کوچک می توانند منجر به تغییرات زیادی در بحث هویت ملی ، قومیت و تنوع فرهنگی موجود در کشور ما شوند.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده ادامه داد: این حمایت از طراحان جوانی است که در این زمینه ایده دارند و در این نمایشگاه ها به آنها فرصت داده می شود.
وی با بیان اینکه حدود 500 اثر از دانشجویان دختر دریافت و حدود 242 اثر برای نمایشگاه انتخاب شده است ، یادآور شد: اولین نمایشگاه مد ، لباس و کاردستی دانشجویان دختر در سال 1997 یا 1998 به صورت حضوری در دانشگاه الزهرا برگزار شد. شگفت آور بود که دانش آموزان در زمینه صنایع دستی بسیار سبک ، ایده ، خلاقیت ، هنر و مهارت داشتند. این یک نمایشگاه بسیار متنوع و جذاب بود و از نظر خلاقیت و نوآوری کاملاً واضح بود که متعلق به جوانی است که به سمت آینده می رود.
ابتکار معتقد است که این نمایشگاه ها برای مدل سازی مد و لباس مفید هستند و به زندگی اجتماعی و هویت دانش آموزان کمک می کنند.
وی ادامه داد: برگزاری سمینارهای آموزشی در کنار این نمایشگاه ها اتفاق مهمی است که به دانشجویان کمک کرده است. کرونا رنج زیادی می کشد ، اما این توسعه فضای مجازی که با حمایت شخصی و پشتکار رئیس جمهور و دولت تأمین شد ، امروزه باعث ایجاد مشاغل زیادی برای انجام فعالیت های آموزشی از طریق فضای مجازی شده است.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه این نمایشگاه ها زمینه فعالیت دانشجویان دختر را فراهم کرده است که افقی برای آینده است ، گفت: انتظار می رود این نمایشگاه ها توسعه یافته و همه دانشگاه ها فرصت دانشجویان را فراهم کنند حضور در توسعه و گسترش انواع این نمایشگاه ها.
ابتکار عمل گفت: فرصت بازاریابی مجازی باید در این بستر پیش بینی و دیده شود تا دانشجویان بتوانند کارهای خود را ارائه دهند و در رقابت فروش شرکت کنند. من از دانشجویانی که در این پروژه شرکت کردند ، بذر امید و تلاش کاشتند و به سمت آینده حرکت کردند ، تشکر می کنم و روسای دانشگاه ها باید این پروژه را ادامه دهند تا در زیر آمدن و رفتن دولت ها ، این زیرساخت ها آسیب نبیند.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده همچنین گفت: معاون رئیس جمهور ، با همکاری وزارت علوم دولت دوازدهم ، در مورد مهارت های سطح دانشگاه و مدرسه ، از جمله مهارت های زندگی و رفاه ، بحث کرده است.
به گفته وی ، مطابق مهارت های خوب زیستن ، برقراری ارتباط ، گفتگو ، شاد زیستن ، مقابله با استرس ، حل اختلافات و … از سال 1997 دوره آموزشی مربیان برگزار شده است كه باید در شبکه شاد قرار داده شده است ، و این دوره ها برای دانشگاه ها است.
ابتکار گفت: مهارت حل اختلاف ، کنار آمدن با استرس ، زندگی شاد ، صحبت کردن و … از جمله مهارتهایی است که ممکن است از آنها غافل شده باشیم و به آنها توجه زیادی نکرده ایم ، در حالی که برای رشد روزافزون زندگی و خود واقعی سازی ، سطح آن چطور است؟ “خانواده و آنچه در سطح جامعه نیاز داریم.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود به برنامه سفیران فرهنگ و توجه خود به مهارت گفتگو و افزایش تاب آوری مراکز فرهنگی دانشجویی تکمیل شده اشاره کرد و درباره پروژه کمند گفت: دانش آموزان کلاس دوم هستند و دارای فرصت توسعه مهارتها برای آینده.
انتهای پیام