به گزارش سلام نو به نقل از ایسنا، محمد رشتی باف درباره تب خونریزی دهنده کریمه کنگو گفت: اخیراً یک فرد مبتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در خراسان رضوی و شهرستان تربت جام شناسایی شد و هم اکنون مراقبت های لازم انجام می شود.» این افراد در حال پیشرفت هستند.
وی با اشاره به اینکه عامل اصلی ابتلا به این بیماری کنه های آلوده به ویروس بوده و از طریق تماس با کنه یا دام آلوده این بیماری منتقل می شود، افزود: دامداران در خارج از کشتارگاه اقدام به کشتار دام نکنند و شهروندان گوشت مصرف کنند. ” از مراکز مجاز تهیه کنید و به هیچ عنوان دام خام مصرف نکنید. این ویروس به گرما حساس است، بنابراین پختن گوشت آن را از بین می برد.
معاون بهداشتی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی تصریح کرد: در مناطقی که احتمال وجود کنه در محیط دام زیاد است دامداران باید از لباس های مخصوص استفاده کنند و کنه ها بدون دستکش از بدن حیوان خارج نشود.
راستی باف خاطرنشان کرد: این بیماری در گاو علائم بالینی ندارد و این بیماری بیشتر در فصول گرم سال بروز می کند.
باید بگویم؛ اخیرا مشاور رئیس سازمان دامپزشکی این کشور اعلام کرده است که از ابتدای سال جاری تاکنون 9 نفر به بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو مبتلا شده و یک نفر نیز بر اثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داده است.
انتهای پیام/