به گزارش خبرگزاری فارس از یزد ، آیت الله محمدرضا ناصری یزدی صبح امروز در بازدید از پارک علم و فناوری یزد در شرکت مدیران شرکت دانش یکی از ساکنان پارک گفت: “هر انسان عاقلی باید بپذیرد که برای پیشرفت و توسعه باید به دانش و فن آوری توجه جدی شود و حرکت بزرگی که باید انجام شود یک بازنگری جدی و یک نگرش انقلابی به سبک آموزش است. “
وی افزود: اساس آموزش 100 سال پیش در کشور ما توسط غربی ها. در قالب این کار با دقت انجام شد و متأسفانه سه نکته مهم فکری ، استدلالی و دینداری از آموزه ها حذف شد.
امام جمعه یزد گفت: “غربی ها به دنبال ایجاد یک هویت برای ما هستند و با حذف عقل و دینداری از آموزش ، به دنبال ایجاد یک هویت بر اساس خواسته های خود برای جوانان و کودکان این منطقه هستند.”
ناصری یزدی با تأکید بر اینکه آموزه های ارائه شده در این سبک سطحی و مبتنی بر “خواندن ، حفظ کردن ، ارزیابی” است ، گفت: در این سبک از مقوله خلاقیت و نوآوری غفلت می شود.
وی با اشاره به اینکه تلاش برای بازدارندگی مسلمانان به ویژه ایرانیان از دوره تعلیم و تربیت و تلاش برای جلوگیری از رشد مسلمانان با حذف دین ، تفکر و تعقل از سیستم آموزش و پرورش ، افزود: آنها مسلمانان را با این سه عنصر می شناختند . “آنها در حال رشد هستند و قدرت تشخیص درست از نادرست را به دست می آورند ، و اگر این اتفاق بیفتد ، از کنترل آنها خارج می شود و بازار آنها کاهش می یابد زیرا آنها همیشه می خواهند ما مصرف کننده علم و کالاهای آنها باشیم.
دین از سیستم آموزشی کشور حذف شده است
نماینده ولی فقیه در استان یزد ادامه داد: بعضی اوقات دانش آموزان 12 سال در مدرسه و سالها در دانشگاه می خوانند اما بعضی از آنها حتی به این فکر نمی کنند که چند ساعت چه چیزی بخوانند و وقتی فارغ التحصیل از دانشگاه می شوند اولین بیکاری در زمان فارغ التحصیلی است باید آغاز کارآفرینی ، خلاقیت ، نوآوری و تلاش باشد.
امام جمعه یزد گفت: غربی ها دین را از آموزه های ما خارج کرده اند به گونه ای که شاگردان ما از ابتدا هیچ هویت الهی نداشته و از اهمیت اعتماد بی اطلاع هستند ، به طوری که چشم آنها همیشه در دست غریبه ها است.
وی گفت: از طرف دیگر دین به تعهد نیاز دارد و آموزش نخبگان فداکار کشور را به سمت پیشرفت سوق می دهد اما همه این عناصر از سیستم آموزش و پرورش ما حذف شده اند و متولیان امر این موضوع را نادیده گرفته اند و نتیجه آن وابستگی است “قطعات کوچک ، که در بعضی موارد کار کارخانه ها را کند می کند.
ناصری گفت: این نتیجه سیستم “بخوانید ، حفظ کنید ، ارزیابی کنید” ، در حالی که اگر سیستم آموزشی ما “خوانده شده ، فکر کنید ، نوآور باشید” بود ، امروز در همه زمینه ها پیشرفت می کردیم.
وی تأکید کرد که استعدادهای جوانان ما بسیار بیشتر از جوانان کشورها است چین وی گفت: صنعت عظیم امروز ما به قطعات و ماشین آلات چینی بستگی دارد زیرا جوانان ما فاقد اعتماد به نفس هستند و تقویت این مهم در كودكی و نوجوانی ضروری است.
لزوم تغییر در سیستم آموزشی کشور
امام جمعه یزد با بیان اینکه اکنون سبک کار در کارخانه های ما به گونه ای است که کارگر 30 سال در یک کارخانه کار می کند و پس از 30 سال با همان اطلاعات بازنشسته می شود ، توضیح داد: این در حالی است که تفکر و استعدادی است که ایرانیان کار می کنند دارند ، شرایط رشد و توانایی آنها فراهم می شود خودکفایی در ساخت قطعات و ماشین آلات استفاده می شود.
وی گفت: استعداد جوانان ما از جوانان همه کشورها بیشتر است ، اما چون از ابتدا تفکر و نوآوری در آنها تقویت نشده است ، چینی ها و آلمانی ها و … از ما پیشی گرفته اند. معلمان و آموزش ، تغییر و اثبات عزت جوانان ما در عمل.
ناصری ادامه داد: پارک علم و فناوری به نوبه خود باید سعی کند تفکر ، تعقل و تفکر را در سهم خود از آموزش و پرورش قرار دهد تا شرایط برای پیشرفت و پیشرفت تغییر کند.
لزوم تشکیل سه گروه برای شناسایی و حمایت از نخبگان
جمعه یزد من با اشاره به تمرکز خود بر معاون فناوری رئیس جمهور در تشکیل سه گروه در دانشگاه ها برای جذب نخبگان ، ادامه داد: گروه اول در حال پیگیری هستند که این گروه باید کار شناسایی و جذب نخبگان و پس از شناسایی نخبگان را انجام دهند. نیروها را جذب می کنند
وی افزود: گروه بعدی گروه پشتیبانی است كه باید با جذب ، مراقبت ، فراهم كردن امكانات و هدایت آنها و مخالفت با اقدامات و لابی گری خارجی ها برای جذب نخبگان ما ، از مهاجرت نخبگان جلوگیری كند.
ناصری ادامه داد: گروه سوم گروهی است که باید نخبگان را به صنایع و گروه های مختلف معرفی کند و آنها را موظف به استخدام نخبگان و تأمین نیازها و تجهیزات خود کند ، از دانش نخبگان برای تولید ماشین آلات و قطعات و همه چیز. “که اکنون از خارج از کشور برای تجهیز صنایع به دانش محلی در مدت زمان مشخصی وارد می شود.
امام جمعه یزد خاطرنشان کرد: اگر این اتفاق بیفتد ، در مدت سه سال در تولید ماشین آلات و قطعات به خودکفایی می رسیم.
انتهای پیام / د